Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

android SDK Manager

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
freemaniacss said:

bendede şöyle bi sorun var,tek başıma öğrenebildiğim olaylar sınırlı oluyor.en güzeli birisinin bana bunu böyle yapıyoz şunu şöyle yapıyoz demesi.bundan kastım,hadi hello world yazdıralım değil.mesela şu tarz bir programı şöyle yapıyoruz diyerek anlattığında daha net anlıyorum olayları.hayal gücümmü dar ne

yoo gayet normal. bu her işte böyle. bir projeye junior olarak dahil olacaksın orada senior adamlar olacak sana mentorluk edecek falan filan. eğer gerçekten bir şeyler öğrenmek istiyorsan projelerin peşinden koş gerekirse volunteer olmaya hazır ol. forumlarda sora sora bir şey öğrenmen çok zor.
Mesaj tarihi:
paticik forumlarından bir şey öğrenmen zor, genelde ayar vermeye kalkan kıl adamlarla uğraşırsın.

onun yerine stackoverflow u dene derim, çeşitli sitelerde screencastler filan var birebir anlatıyorlar uygulamalı onları araştır.
Mesaj tarihi:
ya genelde ayar vermeye uğraşan kıl tipler,aynı şeyi yapmaya uğraşan kıl tiplere öyle davranıyorlar.çok nadir haksız bir şekilde ayar verilme olayına denk geldim.adam gibi sorabildikten ya da saçma sapan,google da arayabilecekken buraya danışırsan haliyle ayar verilmeyi hakediyosun şu forumda.

aklımıza takılan şeyleri sorduğumuzdaysa genelde yardım aldım şu forumda
Mesaj tarihi:
ufak ufak activity lere gectim, de,
cidden mobile programlara cat cut web sitesi kodlamaya benzemiyo.

bide su eclipse acaip ayar oldum visual studiodan sonra attan indim essege bile binemedim yani

le fuuuu
Mesaj tarihi:
abi intellisense olayi beni deli etti.

mesela .setText() yapicam o sirada ben intellisense ciktiginda tab a bastigimda gelmesi lazim, illaki entera basmak zorundayim
(lan tek derdim bu olsa keske :)

bunu cozmenin bi yolu varmi
  • Yeni Oluştur...