whissinn Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2003 said: GM-Newbie, 20 May 2003 15:39 tarihinde demiş ki: evet olm ben adamın yazı yazmasından tanırım kaç ay'ı kaldığını :)[hline]*!Anladım işi, sanat ALLAH'ı aramakmış / Marifet bu gerisi yalnız çelik çomakmış" Necip Fazıl KISAKÜREK* harbiden cok fazla post attım ama napam locusta macroya bıraktım canımda sıkılıor dısarısı cok sıcak cıkazmda yok :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2003 doktor olmak için deli raporu gerekiyo(muş)EHHAHAH!!!![hline]Long lost words whisper slowly to me Still can't find what keeps me here When all this time i've been so hollow inside I know you're still there Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GM-Newbie Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2003 said: LevieMaxilack, 20 May 2003 15:41 tarihinde demiş ki: doktor olmak için deli raporu gerekiyo(muş)EHHAHAH!!!![hline]Long lost words whisper slowly to me Still can't find what keeps me here When all this time i've been so hollow inside I know you're still there mauhauha güzeldi +1[hline]*!Anladım işi, sanat ALLAH'ı aramakmış / Marifet bu gerisi yalnız çelik çomakmış" Necip Fazıl KISAKÜREK* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gawain Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2003 said: Popeye, 20 May 2003 15:38 tarihinde demiş ki: o doktoru bi güzel döverim o kimki benim ne zaman ölücegimi belirliyo gün ve saatte versin bari[hline]Prince"Kazuyama" Cratty je suis la et ailleurs je n'ai plus rien je deviens folle je m'abandonne aHa ıspanağın dozu kaçmış yine ehehehe :P[hline]Camelot Knight Avalon. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Wissy Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2003 O'na "Seni seviyorum." derdim... (Doktora degil tabiiki :))[hline]tHe Original fi$h [Bu mesaj -Wissy tarafından 20 May 2003 15:49 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
whissinn Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2003 helal olsun sana Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gawain Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2003 said: slayerrr, 20 May 2003 15:47 tarihinde demiş ki: helal olsun sana kime lo..[hline]Camelot Knight Avalon. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
whissinn Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2003 wissye :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gawain Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2003 said: slayerrr, 20 May 2003 15:49 tarihinde demiş ki: wissye :p Olm korkma lan biraz yırtık ol beceren sende sıkma canını.[hline]Camelot Knight Avalon. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hella Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2003 ilk önce bi kaç eski bi kaç yeni hocayı öyle bi ezer, azarlardım ki hayatları boyunca beni unutmasınlar eheh sora gider bi kaç kişiyle açık açık konuşurdum en sonunda italya'ya ablamın evine taşınırdım. ablamı kovardım evden. arada bi anne baba arkadaş fln kabul eder orda yaşardım eheh ben bu msg dan sonra bunalıma gircem tabi ayrı mesele eheh [Bu mesaj hella tarafından 20 May 2003 15:54 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
whissinn Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2003 hella sakin ol :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gawain Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2003 said: hella, 20 May 2003 15:53 tarihinde demiş ki: ilk önce bi kaç eski bi kaç yeni hocayı öyle bi ezer, azarlardım ki hayatları boyunca beni unutmasınlar eheh sora gider bi kaç kişiyle açık açık konuşurdum en sonunda italya'ya ablamın evine taşınırdım. ablamı kovardım evden. arada bi anne baba arkadaş fln kabul eder orda yaşardım eheh ben bu msg dan sonra bunalıma gircem tabi ayrı mesele eheh [Bu mesaj hella tarafından 20 May 2003 15:54 tarihinde değiştirilmiştir] Lo ii düşünmüşsün amma çok intikam alcan adam farmış bea..[hline]Camelot Knight Avalon. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kachack Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2003 abi o kemal sunalin filmi cok komikti adamla poker oynuolar adamdan 5 as cikio eheue sorra para dik dusuo fln o sirada aptalin teki cikio dioki abi hile yapti galba dio ya :-)[hline] haksizliga fuck you sssTT ses cikarma anla dogruyu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kachack Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2003 lol ya krize girdim o film aklima gelince[hline] haksizliga fuck you sssTT ses cikarma anla dogruyu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Giovanni Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2003 Kendimi dine veririm[hline]deep. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShekiLChoCuq Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2003 önce şimdiye kadar telefonumu çalan kişilerin kim olduklarını bulup, falakaya yatırırdım hepsini. (içimde kalmasında) sonra ben onların telefonunu çalardım :) sonra banka soyup, bir yat kiralardım. açık denizlere açılırdım aşkımla. Tabii sora yat'ın yakıtı biterdi. ısSız bi adaya düşerdik o ayrı tabi... başka napardımS? ıIıIım.. 4 vakit namaz kılardım herhalde, bugüne kadar yapmış olduğum hataları affetmesi için Allah'a. Paticik'te alakasız bölüm altında topic açanları kick'lerdim :-P (sanki irc server'ındayıs zuhahh..)[hline]orduma katılın gücünüze güç katın >> >push here< ........................................................... Hä¥ättä Hër ZäMäñ MùtLùLùğùñ Dørùğùñdä GüLüñmëz, ßäzëñ §ırF Hä¥ätä GıCıKLıK øL§ùñ dÎë ùÇùRùmùñ Këñärıñdä bÎLë §ıRıtäcäk§ıñ!! =-¤|¶¯`°²¤> §hëKÎLChøCùQ <¤²°`¯¤|¶-= Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Qui Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2003 Kemal Sunal'ın bir filmi :) said: slayerrr, 20 May 2003 15:16 tarihinde demiş ki: ya yalansa! bide öyle birşey yoksa napacaksın 3 ayın sonuda aa ben ölmedim felan :p [hline][/i]Semi-Dr. Quinthalus [/b]@ ICQ UIN: 1957744 MSN Messenger: [email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2003 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2003 sevdiginiz kizlara solerseniz herşeyi üzülürler ozm onları sevmiyosunuz demektir sadece sevdiginizi söleyin ve uzun bi yolculuga cilkiyorum bidaha görüşemicez deyip gidin karizmatik end. :) onun dısında herkese anlatıp herkesden baay para toplayıp iice yemekde var ama pislik yapa yapa gitmeyin sonra cenazede sorunlar cıkar:) nası bilirdiniz valla çok şeydi.)[hline]Grandmaster Hamburger www.dynamick.net Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Coldwind Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2003 sevdiklerimle konuşurdum, sonsuza kadar içimde kalmasını istemezdim onlara karşı hissettiklerimin.. daha sonra sevmediğim ve tarafınca sevilmediğim insanlarla öyle bi konuşurdum ki hep hayatları boyunca yaptıklarından pişmanlık duysunlar. herkesle vedalaştıktan sonra da dolaşırdım her yeri yatağa falan düşene dek..[hline]Fizban (11:46 PM): ben öle şirin kızları seviom abi çakmak için deil çıkmak için çıkacaksın "Do you cling to the past, or can you see through the pain?" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Craven Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2003 said: Adiemus, 20 May 2003 15:31 tarihinde demiş ki: . Canlı bomba olur sağda solda patlardım.[hline]`eğer tanrı varsa, parmağını bile kıpırdatmadan tüm kötülüklere nasıl katlanıyor` stendhal sağda patladıktan sonra sola patlamak biraz güç oluyo:)[hline] I know that I was born and I know that I’ll die. The in between is mine. I am mine. www.hayalkent.net/freestyle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grudge Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2003 cevaplara pek bakmadım insan metabolizması öyle işlemiyo. yani bir ay sonra ölecek olsanız heralde 1 ay boyunca hastanede yatmaktan başka yapabileceğiniz pek bişey olmaz. hoş bi düşünce değil yani... bi de ölürken mi geliyo aklınız başınıza diyesim geldi. gidin yapın içinizde ne kaldıysa. kimin ne kadar yaşayacağını kimse bilemez.[hline]Endure. In enduring, grow strong... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Manwe Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2003 himalayalara gidip keşiş olurdum nirvanaya ulaşırdım ölmeden önce bi arınırdım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2003 bu topic daha önce vardı ya?[hline][Bu mesaj Chemical tarafından Çıkmaz ayın son Çarşambası tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2003 said: Gawain, 20 May 2003 15:23 tarihinde demiş ki: 1)Tavşanlar gibi sabahlara kadar ürerim 2)Ölüm psikolojisine kendimi sokarım. 3)Az ceza çekmek için dua ederim...[hline]Camelot Knight Avalon. 1. maddeye sonuna kadar uyuyorum... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
whissinn Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2003 Zdenka podkopova yi becerirdim :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar