Loxias Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2011 Spora başlamak istiyorum 1-2 gün içinde ancak yürüyüş mesafesinde bir spor salonu bulamadım. 1-2 de sorum olacak. 1 aylık üyelikleri oluyor mu spor salonlarının (yazdan sonra gidiyorum), ayrıca ücretler ne gibi seviyelerde? edik İstanbul göztepe bu arada hatta benzinci Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2011 Aylik almazlar, istasyon caddesinde balance vardi galiba arkadas gidiyodu sorarim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2011 evet istasyon caddesinde o mcdonaldsın orda var bir de sahraıcedid caminin orda Meridyen var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Eylül 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2011 o pasajın içinde var adı da balance galiba evet. güzel ora bikere gittim hocasıyla konuştum efe mi ne adı, iyi baya ilginç fikirleri falan var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar