bedrifil Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2011 wow baydı. dofus gibi wakfu gibi free, eğlenceli, kolay, eğlencesi bol, evreni güzel, neşeli bir mmo var mı mac için? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zinxen Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2011 Yeni nesil intel islemcili bir Mac ise bahsettigin ki saniyorum öyledir. Boot Camp ile windowsta kur makinaya dual boot yaparsin. Oyun acigini windowstan kapatirsin. Yok illaki MacOsX uzerinde oynayacagim dersen bulabileceklerin sinirli, örnegin: liste ps: Parallels Desktop VMware yada Crossover tavsiye etmem en iyisi macosx in bootcamp'i ile kurman. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2011 bi de mac pc'yi ezer diyolar lolol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hadibea Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2011 mac pc yi ezer o ayri konuda, steam ve appstoreda tonla oyun var onun disinda mmo olarak eve olabilir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anubisath Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2011 wow Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2011 ezdigi acik, istersen pc istersen mac olarak kullaniyorsun :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
silent Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2011 mac ezer gercekten pc yide oyun bazında niye degerlendırıyorsunuz ki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2011 http://www.mmorpg.com/gamelist.cfm/show/mac/sCol/rankHype/sOrder/desc Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2011 ya ezmez bı kerede konu mac vs pc deıl wine mine vardı bişiler cross vardı ben onları kullanıodum. Blizzin oyunları, blizz sapık oldugu ıcın, hem windows hem mac için var. Hatta mac için olanda daha farklı menuler falan olabilio :p. diğer oyunlarında işte modulasynları falan var. Eve i ole oybnuodum ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hadibea Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2011 eve' in direk mac clienti var. ayrica bootcamp yuklu ise vmware fusion ile windows' u macintosh kullanirken ayri bir program gibi acabilirsin yani isletim sistemi degistirmene gerek yok bootcample. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar