dreagloth Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2011 Seni bir çıkarıp et kültürünü genişletmem lazım rew, çok tatavasın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
suBzer0 Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2011 Bostancı GÜNAYDIN!!!.. haftasonu ordaydık nişanlımla balkonda yer ayırtın inanılmaz güzel.. Çorba - iftarlık (pastırma -bal kaymak vs.)-çiğ köfte ortaya - haşlama içli köfte (süper) - patlıcan dolma (efsane) - ortaya pilav üstü döner- sonra tabaklara tavuk şiş - et şiş - fıstıklı kebap - yine ortaya beğendili kebap kuzu şişten - 4 çeşit tatlı - çay sınırsız - içecek sınırsız.. 50 TL herkese tavsiye ederim... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2011 Taksim - Dilek'e gitmeyin de, gerisini bilmiyorum. Liseden arkadaşlarımla orada iftar oluyordu lisedeyken, nostalji olsun diye gittik yine (hem bir arkadaşım da doğum günüydü); Çorba ılık geldi, ana yemek soğuk ve tatsız geldi (karışık ızgara lol), tatlı yerine pasta istemiştik süpriz olsun diye önceden, adam gelip arkadaşın yanında TATLI OLARAK NE ALIRDINIZ? dedi ve kaştan gözden anlamadı 10dk... Üstüne gelen pastanın dilimleri de sinek boku kadardı, anlamadık hiç bir şey. Herhalde oruç tutuyor olsak iki garson, bir de aşçı tokatlardık orada. Fiyatı 33 lira. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2011 Evlenme teklifi de oldu mu dün sizin doğum gününde? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2011 suBzer0 said: Bostancı GÜNAYDIN!!!.. haftasonu ordaydık nişanlımla balkonda yer ayırtın inanılmaz güzel.. Çorba - iftarlık (pastırma -bal kaymak vs.)-çiğ köfte ortaya - haşlama içli köfte (süper) - patlıcan dolma (efsane) - ortaya pilav üstü döner- sonra tabaklara tavuk şiş - et şiş - fıstıklı kebap - yine ortaya beğendili kebap kuzu şişten - 4 çeşit tatlı - çay sınırsız - içecek sınırsız.. 50 TL herkese tavsiye ederim... bu saydıklarının hepsini yemedin dimi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
suBzer0 Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2011 yemem mi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2011 1 oturuştamı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2011 Dün gitmedik, geçen hafta gittik. Ama ola da bilirdi asdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
suBzer0 Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2011 Aiko said: 1 oturuştamı sen hiç 115 kilo oruç tutan adam gördün mü? :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2011 yok abi :D ben iftar sofralarında ana yemek gelene kadar karnı şişen birisi olarak şaşırdım açıkcası hakkını veriosun demek valla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
suBzer0 Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2011 kafasına sıkarım iftarın :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2011 Ben hala arada gelen kahvaltı tabağını çözemedim, bu yaşıma geldim neden o tabak var hala gizemli benim için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar