senko Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2011 omigod said: -Deno- said: staja gidiyorum, ama geçen ay sabancıda şu an da coca-cola'da staj yapıyorum ve işe gidermiş gibi giyinmem gerekiyor dolayısıyla. ...hede hödö kıl yün gerisini okumadım. birşey kaçırmadıgımı tahmin ediyorum nitekim olay burdaydı. kıskandım nitekim. darısı başımıza nitekim. aynı ayda 2 kurumsal uluslararasıasdffdghsdnjfnjghkj dağılın dediler dağıldık. buyuk kurumsal sirket AMEN! AMEN! AMEN! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2011 NATO en buyuk amen buraya. ise al beni nato plzz en guzel roket yazilimlarini ben yapcam soz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2011 kurumsal yerler sandığınız kadar güzel değil gençler. şirket büyüdükçe katı kurallar ve kısıtlamalar artıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Robert_Poche Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2011 smart casual seceneği olsaymış güzel olurmuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RamsesII Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2011 kozalak said: kurumsal yerler sandığınız kadar güzel değil gençler. şirket büyüdükçe katı kurallar ve kısıtlamalar artıyor. ne gibi biraz açar mısın kardeş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2011 mesela kılık kıyafet kuralları sıkıdır biraz. bazı yerlerde yazın bile kravat çıkaramazsın(bkz: ben) belirli renkleri giyebilirsin kıyafette. işe geç geldiğin her dakikanın hesabını sorabilirler ama mesai yaptığında da ekstra para vermeyebilirler. internet kullanımın kısıtlıdır. sadece haber sitelerini açabilirsin.(bu konuda daha rahat kurumsal yerler de var ama nadir) izinlerini taaa 5 ay önceden belirlemen gerekebilir. öyle hadi ben haftaya izin kullanayım diyemezsin. aklıma ilk gelenler bunlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RamsesII Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2011 Abi askeriyeye bağlı bir kurum orası sanırım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar