Halfmumi Mesaj tarihi: Eylül 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2004 Konyalı bisikletçiden dünya rekoru. Bugün, 12:47 Konya Şekerspor Kulübü'nün lisanslı sporcusu Yusuf Ecevit, perşembe günü saat 06.30'da başladığı bisiklet üzerinde en uzun kalma rekor denemesini bu sabah 09.37'ye kadar sürdürdü. Konyalı bisikletçi Yusuf Ecevit, bisiklet üzerinde 51 saat 7 dakika kalarak dünya rekoru kırdı. Konya Şekerspor Kulübü'nün lisanslı sporcusu Yusuf Ecevit (51), perşembe günü saat 06.30'da başladığı bisiklet üzerinde en uzun kalma rekor denemesini bu sabah 09.37'ye kadar sürdürdü. Ecevit, noter huzurunda ve doktorların gözetiminde bisiklet üzerinde 51 saat 7 dakika kalarak, 1981 yılında yine kendisine ait olan ancak resmi tespiti yapılmayan 50 saat 30 dakikalık rekorunu kırdı. Guinness Rekorlar Kitabı Türkiye Fahri Temsilcisi Orhan Kural da Ecevit'in rekor denemesinin İngiltere'ye bildirildiğini belirterek, son kararın Guinness tarafından verileceğini ifade etti. ----------------------- Evet ... Hayırlı olsun efendim ;) Bende oradaydım,Yusuf hocaya bol bol gaz verip alkışlamamız dün saat 12:00 a kadar sürdü...Sonra biz yorulup uyumaya giderken bile o halen kararlı rekorunun yolundaydı... Sabah öğrendiğimde daha bir heyecanlandım :] Tebrikler Yusuf Hocam! :tebrikz: http://www.haberx.com/n/153046/konyali-bisikletciden-dunya-rekoru.htm[signature][hline]Dream as u never die,live as you can die tomorrow Always remember;death is only a Begining UYARI!:Evcil yaşayanlar için uygun değildir! Yarışa Gittim Gelicem!10 Ekim Alanya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mavi Mesaj tarihi: Eylül 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2004 Haberlerde izledim başbakan falan kutlamış hll olsun valla. acaba denesem başarabilirmiyim ki ?[signature][hline]Kuzu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Halfmumi Mesaj tarihi: Eylül 25, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2004 *!çıkar....* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Selocan Mesaj tarihi: Eylül 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2004 said: Halfmumi, 26 Eylül 2004 01:01 tarihinde demiş ki: *!çıkar....* Hahahahahahahahahahahaha[signature][hline]Kanatlarım olsaydı bağışlayıcı olur muydum ? Boynuzlarım olsaydı gülüşümü gizleyen alevler olur muydu ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Eylül 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2004 Konya nın en akıllısı bile dönerek ölmüş. düşün işte.[signature][hline]tuana... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ferrero Mesaj tarihi: Eylül 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2004 Mumi çok zekiceydi :) ZMEAHEUAZ[signature][hline]:):( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar