Black-ice Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2011 Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2011 desktopumu garantiye verdim de laptop kullanıcam bir süre. e dedim bağlayayım bunu kendi ekranıma mis gibi öyle kullanayım. ama olmuyor görüntüler çok çirkin çıkıyor gözlerim ağrıyor, ekranda uyarı çıkıyor 1680x1050 kullanmalısınız falan diyor ama tabi laptopta o çözünürlük çıkmıyor. 1360lar falan oluyor en fazla onlar da çok çirkin çıkıyor böyle cızırtılı cızırtılı. napmam gerekiyor beynim durdu.
Black-ice Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2011 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2011 arkadaşlar nolur yardım edin gözlerim yanıyor.
Esh Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2011 Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2011 analog kabloyla mı bağlıyosun dvi la mı? gerçi bunlarla alakası yok ama öyle soruyorum işte. acaba monitor driver ı yuklesen yer mi? bi de acaba nvidia optimus mu kallanıyo alet, cift kart varsa intel cipsetli olandan ayarlamak lazım olabilir.
Red Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2011 Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2011 abi ben netbuku bağladım 22 inçe çözünürlüğü full hd ye getirip kullandım sd
di Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2011 Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2011 Arada converter falan varsa dvi-to-vga gibisinden o yapiyor olabilir. Anca driver yukleyerek cozuyorsun bunu.
Black-ice Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2011 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2011 neyin driverını kurmam gerekiyor ekran kartının mı ? heralde ekran kartıdır yaw? indiriyorum bakalım.
di Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2011 Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2011 Ohahah ekran kartinin driver'ini kurmadin ? Ekraninkinden bahsediyorum.
Black-ice Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2011 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2011 he ben de onu diodum bi ekran kartı kurulu zaten de nvidiadan son versiyonunu çekiodum. :D tamam ekranınkini kurayım o zmn.
Black-ice Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2011 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2011 grafik ayarları diye bişey buldum iki ekran diil de tek ekran yaptım sadece lcdye koydum 1680x1050 yaptım oldu herkese teşekkürler.
Esh Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2011 Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2011 Hic ugrastirma bizi al bi baretta sik kafana asffd
Black-ice Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2011 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2011 abi çözünürlük ayarlarında monitörlerin çıkması lzmdı çıkmadı ne bilim. belki de nvidia driverılarını kurunca geldi o özellik :D bu bahsettiğim windowsunki diil çünkü :D
Öne çıkan mesajlar