0ne Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2011 1Sherlock Holmes ile Dr. Watson kampa giderler. Güzel bir yemek yiyip bir şişe de şarabı devirdikten sonra uykuya dalarlar. Birkaç saat sonra Holmes uyanır ve arkadaşını dürtükler. -"Watson, yukarıya bak ve bana ne gördüğünü söyle". - Watson cevap verir: "Milyonlarca yıldız görüyorum." - Holmes sorar: "Bu sana neyi gösteriyor?" - Watson bir an düşünür ve yanıtlar: " Astronomik olarak milyonlarca galaksinin ve dolayısıyla milyarlarca gezegenin varlığını görüyorum. Yıldızların konumuna bakarak saatin 3'üçeyrek geçtiğini çıkarıyorum. Teolojik olarak tanrının kudretini ve kendi acizliğimizi görüyorum. Meteorolojik açıdan da bugün havanın çok güzel olacağını tahmin ediyorum. Neden sordun? Sana ne gösteriyor? " Holmes arkadaşını sabırla dinlemiştir ama artık dayanamaz: - "Ulan hıyar, çadırımızı araklamışlar!" 2 Temel birgün işten eve gelir, ama evin önünde bi cenaze görür, kim olduguna bakmak icin kosarak eve girer, ve babasının öldüğü habrerini alır. Sonra ahaliye sorar; -nasıl öldü benim babam ahali başlar anlatmaya -baban 3. katın camından bizimle konusuyodu, sonra dengesini kaybetti, hoop düştü -nasıl yani düşerek mi öldü -yok manavın meyvelerine gölge olarak koydugu cadırın üzerine düstü,tabi düsmedi aynen geri sıcradı hoop elektrik tellerine -nasıl yani elektrik mi çarptı, söyleyin çabuk -yok elektrikte çarpmadı ordan tekrar sıçradı sonra tekrar manavın çadırına, sonra tekrar tellere, bu böyle yarım saat sürdü -ee nasıl öldü -baktık ordan oraya zıplıyo, adam düşemiyo, bizde vurduk 3Orta yaşlı bi çift bi gün psikologa giderler, ve doktora durumlarını anlatmaya baslarlar -Biz tam olarak ne oldugunu bilmiyoruz, ama sevisirken garip seyler hissediyoruz, -Nasıl yani anlayamadım, der doktor. -İsterseniz gösterelim belki anlayabilirsiniz, diyip çift başlar sevişmeye, işleri biter doktora sorar, farkettiniz mi diyerek, doktor bişey anlamadım der, bi ilaç yazıp gönderir 3 gün sonra aynı cift tekrar gelir, aynı şeyler yaşanır ve tekrar giderler, ve 1 ay kadar bu sekilde tekrarlanır, her seferinde doktor bişey anlayamaz, ilaç yazıp gönderir, son gelişlerinde ise doktor artık ağızlarından baklayı cıkarmalarını aksi taktirde muayene etmeyecegini söyler, ve çift açıklama yapmaya mecbur kalır, adam başlar anlatmaya. -bak doktor, bu kadın evli, onun evine gidemeyiz, ben evliyim benim evime gidemeyiz, işyerlerimiz koca holding, işyerinde olmaz, oteller desen günlüğü 100tl den baslıyo, bi süre sonra tuzlu oluyo, en son böyle bi çareye basvurduk, hem gelip muayene oluyoruz, yazdıgınız ilaçlar sayesindede muayene ücretinin %70'i ni geri alıyoruz, siz olsanız napardınız sorarım, der. 4-Selam, benim adım Wanda. -Selam, benimkide Slyvia, sen nasıl öldün? -Donarak öldüm. -Ne kadar korkunç. -Yok o kadar kötü değildi, soğuktan titremem geçince ısınmaya başladım ve uyku bastı, sonunda huzur dolu bir ölüm. -Peki sen nasıl öldün? -Ağır bir kalp krizi geçirdim. Kocamın beni aldattığını sandım, onu suçüstü yakalamak için eve erken geldim, fakat evde tek başına televizyon seyreder halde buldum. -Sonra ne oldu? -Kesinlikle evde başka bir kadının olduğundan emindim, bütün evi aramaya başladım. Çatıyı, yatakların altını ama her yeri aradım fakat bulamadım. Ama aşırı yorulmuştum, kalp krizi geçirdim ve öldüm. -Keşke derin dondurucuya baksaydın, şu anda ikimiz de yaşıyor olacaktık 5Mafya babası haraçlarını toplaması için yeni bir tetikçi buldu. seçtigi adam sağır ve dilsizdi. Çünkü baba, bu tetikçi yakalanırsa polise fazla bir şey anlatması mümkün olamaz, diye düşünüyordu. Baba, bir gün ödemelerin geciktiğini fark etti ve tetikçiyi odasına çağırdı, bir de işaret dilini bilen tercüman buldular. Tercüman işaretle sordu: - "Para nerede?" Sağır dilsiz işaretle yanıt verdi: - "Ne parası? Benim paradan maradan haberim yok. Neden bahsettiginizi anlamıyorum." Tercüman tercüme etti: - "Neden bahsettiğinizi anlamıyormuş. " Baba 38'liği koltuk altından çekip sağır dilsizin beyninedayadı: - "Şimdi sor bakalım, para nerede." Tercüman işaretle sordu: - "Para nerede?" Sağır-dilsiz kan ter içinde isaretle yanıt verdi: - "Şehir merkezindeki parkta, büyük heykelin olduğu kapıdan girince soldan 3. ağacınn kovuğunda yüz bin dolar var." - "Ne söyledi?" dedi Baba. Tercüman yanıtladı: - "Dedi ki, hala neden bahsettiğinizi anlamıyormuş, ayrıca o tetiği çekmek de biraz cesaret istermiş." 6Bir Çinli bir bara girer ve orada Steven Spielberg'i görür onun bir hayranı olduğu için yanına koşar ve imzalı bir fotograf ister Spielberg beklenmedik bir sekilde Çinli'yi tokatlar şaşkın Çin'li sorar: - "Neden böyle yaptınız?" - Spielberg "Siz II. Dünya Savaşında bizim Pearl Harbour limanını bombaladınız" Çin'li daha da şaşkın: - "Ama onlar Japonlardı, ben ise Çin'liyim.!.." Spielberg: " Çin'li, Japon, Koreli, Vietnamlı, hepsi aynı halt " Bunun üzerine Çin'li de Spielberg'e bir tokat atar. Bu defa şaşkın -Spielberg sorar: "Peki sen beni niye tokatladın?" - Çin'li: "Siz de Titanic'i batırdınız, Titanik'deki yolcular arasında benim atalarım vardı" -Spielberg: "Manyak mısın, Titanik'i batıran bir 'Aysberg'di" -Çin'li: "Aysberg, Spielberg, Carlsberg, hepsi aynı halt " 7Kadının evinde cam kırılmıştı. Camcıyı aradı ve sipariş verdi. Yarım saat sonra zil çaldı. Kadın megafondan seslendi: - Kim o? - Camcı bea.. Kadın kapıyı açtı ve camın takılacağı yeri gösterdi. Beş dakika sonra yine zil çaldı. - Kim o? - Camcı bea.. - Yanlışlık var. Az önce bir camcı gelmişti. - Düştük bea.. 8Yolculuktan dönen Idris, kahvede oturanlara sordu : - Yahu pizum Temel nasil öldi? - Kalpten cittu, dediler. - Vasiyetu filan var miydu? - Var idu. "Beni denize gömün" demis idu. - Cömdünüz mü? - Cömdük amma, mezarinu kazarken çok kayip verduk... 9Camii hocası hanımlara vaaz veriyormuş. Kadınlardan biri sormuş: -Hocam bir muhendisle yatarsak onun cezası ne kadardır? - Hoca "Çok günah cehennemde en az 3 sene kalırsın" demiş. - "Avukatla yatarsak?" - "5 sene" - "Doktorla yatarsam?" - "4 sene" - "Peki hocam hocayla yatarsam?" -Hoca : "Seni gidi seniii ... sen cennete gitmek istiyorsun galiba... : -)" 10Kayserili taksiye binmiş. Yokuş aşağıya inerken aniden arabanın freni patlamış. Kayserili: - Durdur şu arabayı! diye bağırmaya başlamış. Şoför sinirlenerek: - Fren patladı be adam, durduramıyorum, deyince Kayserili: - Bari taksimetreyi durdur. daha tonla var, beğendiklerim şimdilik bunlar, zamanla güncellenicektir... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2011 ANNEN TUTAR BABAN SOKAR CEVAP: CEKET HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2011 http://i30.photobucket.com/albums/c344/ginaly/mindfuckone.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Czentovic Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2011 cuk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Czentovic Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2011 bi de neolur guncelleme. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screwy Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2011 bugune kadar acılmıs en eglencesiz baslık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2011 ginaly said: http://i30.photobucket.com/albums/c344/ginaly/mindfuckone.jpg göremedim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Poaco Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2011 ginaly said: http://i30.photobucket.com/albums/c344/ginaly/mindfuckone.jpg KESE ? =P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
freemaniacss Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2011 bence resimdeki eleman one ın kendisi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Todesengel Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2011 and oscar goes tooo freemaniacss Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
0ne Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2011 cok eski lan o resim, nerden cıktı yine, kahretsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2011 ilk insandan eski şu fıkralar yuh ya. bide paticik üyesisin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gecko Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2011 allah bleanı versin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar