Norak Mesaj tarihi: Eylül 23, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 23, 2004 Oyunda bi gün karşımızda bi GM bulmamak için dikkatle okunması ve uyulması gereken kurallar topluluğu: tıkla bana![signature][hline]FR - Wow - MM - G.Spot - SmS - NwN-II - Satılık! let the echoes of doom resound across this wretched world that all who live hear them and despair
ascraeus Mesaj tarihi: Eylül 23, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 23, 2004 undead rogue a ozhan canaydın koysam sıkayet gelır mı acaba :)
riglous Mesaj tarihi: Eylül 23, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 23, 2004 hyr gelmez saniyorum. ama William Wallace konmayacak artik... adam gibi isim oldugu surece kimse bi sey demicek, ha o xXXxXxasdZXXxXXXx tarzi nick'ler de kalkti cok sukur.
Mirage Mesaj tarihi: Eylül 23, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 23, 2004 gözümden kaçmıştır umarım, büyük küçük yazım hakkında bir şey okumamadım. onun dışında gayet iyi.[signature][hline]"Ben bir şeyi iki kere demeeeeem, iki kere demeeeeem." Sezai Gündoğdu
mikado Mesaj tarihi: Eylül 23, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 23, 2004 Buyuk kucuk olayinada el atilirsa tam olur.[signature][hline]Kaybettigim seyler arasinda en cok aklimi ozluyorum.
Apache Mesaj tarihi: Eylül 23, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 23, 2004 aPaChE koyabileceğim ohh[signature][hline]shinsetsu desu..
zlorwf Mesaj tarihi: Eylül 23, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 23, 2004 offf büyük küçük olayını kaldırsınlar..[signature][hline] Aşk ve pilav böceği "To empty your mind is to fill your grave." Llama, 13 Ağustos 2004 01:34 tarihinde demiş ki: ben delıklerıme onem verıyorum
Lind3r0th Mesaj tarihi: Eylül 23, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 23, 2004 said: ascraeus, 23 Eylül 2004 15:49 tarihinde demiş ki: undead rogue a ozhan canaydın koysam sıkayet gelır mı acaba :) ahahaha süper sorun cıkmaz tam uyuyor abi nie sorun cıksın :P[signature][hline] °_°
DiaBoLiC Mesaj tarihi: Eylül 24, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 24, 2004 Contain "Leet" or "Dudespeak" This category includes names which: Consist of language existent only in online communication Examples: "Roflcopter", "xxnewbxx", "Roxxoryou" aaa bak olmadı şimdi adımı iman00b koycaktım :-P[signature][hline]Prawler, 22 Eylül 2004 04:45 tarihinde demiş ki: valla benimki büyük ama abartı değil
Cuce Mesaj tarihi: Eylül 25, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 25, 2004 Ne yanı simdi Iamanewbie gelse Iamanewbie nickiyle morgp dunyasında kimin gücü yeterki bu nicki degıstırmeye?[signature][hline]Cuce iste bildigin cuce
Lind3r0th Mesaj tarihi: Eylül 25, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 25, 2004 güce gerek yok ban uyarırlar sonra banlarlar sende onu tersten yazıp gırersın o kadar fazla sorun olmaz -,-[signature][hline] °_°
Mirage Mesaj tarihi: Eylül 25, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 25, 2004 said: Cuce, 25 Eylül 2004 21:53 tarihinde demiş ki: Ne yanı simdi Iamanewbie gelse Iamanewbie nickiyle morgp dunyasında kimin gücü yeterki bu nicki degıstırmeye? Partial or Complete Sentences This category includes names which: Consist of multiple words strung together to create partial or complete sentences Examples: "Inyourface", "Welovebeef", "Howareyou" If a player is found to have such a name, he/she will: Be informed that the name is improper and be prompted to select a new name[signature][hline]"Ben bir şeyi iki kere demeeeeem, iki kere demeeeeem." Sezai Gündoğdu
BlackRose Mesaj tarihi: Eylül 25, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 25, 2004 bu arada o Imanewbie olacak :D[signature][hline].:. He who fights with monsters should look to himself does not become a monster...When you gaze long into the abyss, the abyss also gazes into you .:. - Friedrich Nietzsche
Cuce Mesaj tarihi: Eylül 25, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 25, 2004 Doru =) Ama bence yemez öle Imanewbie nın nickini degıstırmek, ondan ote reklam olmaz zaten bu oyuna internet ustunde.[signature][hline]Cuce iste bildigin cuce
Öne çıkan mesajlar