Norak Mesaj tarihi: Eylül 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2004 Oyunda bi gün karşımızda bi GM bulmamak için dikkatle okunması ve uyulması gereken kurallar topluluğu: tıkla bana![signature][hline]FR - Wow - MM - G.Spot - SmS - NwN-II - Satılık! let the echoes of doom resound across this wretched world that all who live hear them and despair Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ascraeus Mesaj tarihi: Eylül 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2004 undead rogue a ozhan canaydın koysam sıkayet gelır mı acaba :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
riglous Mesaj tarihi: Eylül 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2004 hyr gelmez saniyorum. ama William Wallace konmayacak artik... adam gibi isim oldugu surece kimse bi sey demicek, ha o xXXxXxasdZXXxXXXx tarzi nick'ler de kalkti cok sukur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Eylül 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2004 gözümden kaçmıştır umarım, büyük küçük yazım hakkında bir şey okumamadım. onun dışında gayet iyi.[signature][hline]"Ben bir şeyi iki kere demeeeeem, iki kere demeeeeem." Sezai Gündoğdu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mikado Mesaj tarihi: Eylül 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2004 Buyuk kucuk olayinada el atilirsa tam olur.[signature][hline]Kaybettigim seyler arasinda en cok aklimi ozluyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Eylül 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2004 aPaChE koyabileceğim ohh[signature][hline]shinsetsu desu.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zlorwf Mesaj tarihi: Eylül 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2004 offf büyük küçük olayını kaldırsınlar..[signature][hline] Aşk ve pilav böceği "To empty your mind is to fill your grave." Llama, 13 Ağustos 2004 01:34 tarihinde demiş ki: ben delıklerıme onem verıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lind3r0th Mesaj tarihi: Eylül 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2004 said: ascraeus, 23 Eylül 2004 15:49 tarihinde demiş ki: undead rogue a ozhan canaydın koysam sıkayet gelır mı acaba :) ahahaha süper sorun cıkmaz tam uyuyor abi nie sorun cıksın :P[signature][hline] °_° Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DiaBoLiC Mesaj tarihi: Eylül 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2004 Contain "Leet" or "Dudespeak" This category includes names which: Consist of language existent only in online communication Examples: "Roflcopter", "xxnewbxx", "Roxxoryou" aaa bak olmadı şimdi adımı iman00b koycaktım :-P[signature][hline]Prawler, 22 Eylül 2004 04:45 tarihinde demiş ki: valla benimki büyük ama abartı değil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Eylül 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2004 Ne yanı simdi Iamanewbie gelse Iamanewbie nickiyle morgp dunyasında kimin gücü yeterki bu nicki degıstırmeye?[signature][hline]Cuce iste bildigin cuce Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lind3r0th Mesaj tarihi: Eylül 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2004 güce gerek yok ban uyarırlar sonra banlarlar sende onu tersten yazıp gırersın o kadar fazla sorun olmaz -,-[signature][hline] °_° Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Eylül 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2004 said: Cuce, 25 Eylül 2004 21:53 tarihinde demiş ki: Ne yanı simdi Iamanewbie gelse Iamanewbie nickiyle morgp dunyasında kimin gücü yeterki bu nicki degıstırmeye? Partial or Complete Sentences This category includes names which: Consist of multiple words strung together to create partial or complete sentences Examples: "Inyourface", "Welovebeef", "Howareyou" If a player is found to have such a name, he/she will: Be informed that the name is improper and be prompted to select a new name[signature][hline]"Ben bir şeyi iki kere demeeeeem, iki kere demeeeeem." Sezai Gündoğdu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlackRose Mesaj tarihi: Eylül 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2004 bu arada o Imanewbie olacak :D[signature][hline].:. He who fights with monsters should look to himself does not become a monster...When you gaze long into the abyss, the abyss also gazes into you .:. - Friedrich Nietzsche Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Eylül 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2004 Doru =) Ama bence yemez öle Imanewbie nın nickini degıstırmek, ondan ote reklam olmaz zaten bu oyuna internet ustunde.[signature][hline]Cuce iste bildigin cuce Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar