tinu Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2011 Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2011 biri benim mail adresimi vererek battle net accauntu olusturmus sanırım , bana mail onay maili geldi , bende nedense onaylamış bulundum, nedir bu bilgisi olan varmı?
tinu Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2011 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2011 ne bilim çok özel olacaktı :) wow forumunu işgal etmeyim dedim
Holy Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2011 Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2011 Abi neden onayladın ki? gir battle.net'e, şifremi unuttum falan diyince mail adresini yazabiliyor olman lazım.
tinu Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2011 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2011 Holy said: Abi neden onayladın ki? gir battle.net'e, şifremi unuttum falan diyince mail adresini yazabiliyor olman lazım. ne bılıyım ya öyle basıverdim birden , şifremi unuttum kısmında mail adresinin dışında isimde istiyor tabi herif ne yapmıssa artık tutmuyor, çinlidir muhtemelen ,
Holy Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2011 Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2011 Mail at o zaman battle.net'e böyle böyle diye, kapasınlar accountu.
Öne çıkan mesajlar