tinu Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2011 biri benim mail adresimi vererek battle net accauntu olusturmus sanırım , bana mail onay maili geldi , bende nedense onaylamış bulundum, nedir bu bilgisi olan varmı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2011 kişisel? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tinu Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2011 ne bilim çok özel olacaktı :) wow forumunu işgal etmeyim dedim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2011 Abi neden onayladın ki? gir battle.net'e, şifremi unuttum falan diyince mail adresini yazabiliyor olman lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tinu Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2011 Holy said: Abi neden onayladın ki? gir battle.net'e, şifremi unuttum falan diyince mail adresini yazabiliyor olman lazım. ne bılıyım ya öyle basıverdim birden , şifremi unuttum kısmında mail adresinin dışında isimde istiyor tabi herif ne yapmıssa artık tutmuyor, çinlidir muhtemelen , Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2011 Mail at o zaman battle.net'e böyle böyle diye, kapasınlar accountu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar