bLackcha0s Mesaj tarihi: Eylül 25, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 25, 2004 bendede var günde 6-7 şişe içiyorum. zararlı değil diye biliyorum. Çünkü almanyadaki çoğu kişi böyle sürekli maden suyu tüketiyorlar.[signature][hline]tuana...
Selocan Mesaj tarihi: Eylül 25, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 25, 2004 Babam doktor ve eve kasayla soda getiriyor 2 günde biteceğini bile bile. Artık taş yapıyor mu yapmıyor mu orasını bilemiyorum :D:D:D[signature][hline]Kanatlarım olsaydı bağışlayıcı olur muydum ? Boynuzlarım olsaydı gülüşümü gizleyen alevler olur muydu ?
Christoph_Vassel Mesaj tarihi: Eylül 25, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 25, 2004 ya feci canım istedi ama kalmadı... aşağıdan bi 6'lık alayım ben..[signature][hline]_.: System of a Down :._ We don't give a damn about your world..
Laorx Mesaj tarihi: Eylül 25, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 25, 2004 meyveli soda bağımlısıyım[signature][hline]O kara gecenin içinde küçük umut ışıkları sebatla parıldamaktaydı;Karanlık Kraliçe'nin dehşet kanatları altında korkuyla sinen kimselere alev alev yanan bir yol gösterici olan bir şövalyenin şekline bürünmüş bir umut...
Chemical Mesaj tarihi: Eylül 25, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 25, 2004 çok güzel oluyor kapanı açmadan çalkalayınca sonra başkası açınca:D[signature][hline]yas
eagle_dnz Mesaj tarihi: Eylül 25, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 25, 2004 bende günde 4-5 minimum içiyorum resmen bağımlısıyım maden suyunun zararlı diolar ama...[signature][hline]yalnızlık, hayatta yalnız kalmana yol acan hatalarından sana ders verir ve ilerde bu hataları yapmadan daha kısa süre yalnız kalmanı sağlar
eagle_dnz Mesaj tarihi: Eylül 25, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 25, 2004 said: chrisvassel, 25 Eylül 2004 22:38 tarihinde demiş ki: ya feci canım istedi ama kalmadı... aşağıdan bi 6'lık alayım ben.. bende aynen böyleyim ve o altının yarısı o gün biter hemen belkide hepsi[signature][hline]yalnızlık, hayatta yalnız kalmana yol acan hatalarından sana ders verir ve ilerde bu hataları yapmadan daha kısa süre yalnız kalmanı sağlar
Öne çıkan mesajlar