chagy Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2011 Marl0_on said: chagy said: Her şeyin aşırısı, fanatikliği kötü. Ancak fanatiklik olmasa da bazen farklı görüşler, inançlar problem yaratıyor, hatta bazen değil genellikle. fanatiklik olmasa sağda solda insanlara sataşıp, öldüresiye dövmezler mesela. Yok ben orada fanatiklik derecesinde olmasa bile farklı görüşlere sahip olmak yetiyor problem olmasına demek istemiştim. elbette fanatiklik olduğu için, zaten tozutuyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marl0_on Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2011 yoo aslında, insanlar inançlarını başkasına dayatmaya çalışmayıp, sadece kendi içinde yaşıyor olsa problem çıkmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2011 konu zaten dınle felan alakalı deıl, yapıyla alakalı. Yani bundan nem kapacak 2 insan, aynı dinde olsa bile farklı kültürden gelmiş olabilecekleri için kavga ediyor olabilirler. "NEDEN KOT GİYDİN TOTOŞMUSUN ETEK GİY İSKOÇUM BEN" bamabmbam fealn Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pirvan Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2011 dasaaa said: o öbür tarafta yutuyor. bi daha bırakmıyor ama Seni bu tarafta yutmuşlar hacı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar