geezus Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2011 sahibiyle sevişme ihtimaliniz yoksa bilgisayara format atmayın. biraz düşününce format attığınız kimse ile sevişmediğinizi göreceksiniz. yani kimseye format atmayın. kendinizle sevişebileceğiniz için kendi bilgisayarınıza atabilirsiniz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AtlaraFisildayan Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2011 o iştede şanssızım kankut. verecek umuduyla gidiyorsun rahibe terasa cıkıyor karşına. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2011 hacı bende hıc anlamam o işlerden diceksin "ee ooolm sen xxx deil misin?" dicekler xx burada, bilmemne müh. ne bileyim bilgisayardan anlayan adam kıvıracaksın, abi işte ben nasıl çalıştığını böle içini felan biliorm die. bu tarz şeler olunca ( zaten becerıksız bı adamım tamır konusunda ) ben içini biliormabi diyip fıyıyorum. Bazıları nasılmış abi içi diyince, yüklerden bi 5dk sonra dinleyici sıkıo zaten. Sıkılmazsa konuyu dağıtıp saçma sapan yerlere getiriorm böle adamın kakası gelio dşünürken. çok saçma sapan nasıl baglıosam elektrondan çıkıp ayın yorungesıne falan gıdıorm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2011 -Abi RAMler yandi? -format at. -fuuuuuuu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar