seraphiel Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2011 10x50 bi dürbün almak istiyorum. markalar arası çok büyük farklar olur mu? 50-100 lira arası bi bütçeciğim var. ya da dürbünler hakkında "bak bunu bunu satıcı söylemez, ben sana söylim" diyebileceğiniz şeyler varsa alabilirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2011 50 100 liralık dürbünle karşı pencereyi zor gözlersin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2011 fede hakli malesef, bende 150tl'ye aldiydim, anca gecen gemilere fln bakiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2011 fede ne zaman adam olur diye yazıcam her gün faltaylı gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2011 seraphiel said: dürbünler hakkında "bak bunu bunu satıcı söylemez, ben sana söylim" diyebileceğiniz şeyler varsa alabilirim. dürbünler uçabiliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sexdrugsrocknroll Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2011 ront. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fixmen Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2011 Ne kadar para o kadar kalite de, yıldız, gezegen görcem diye de 12312 tl vermemek lazım dürbüne. Ortalama bişi al sonra baktı sarıyor daha çok para bayıp iyi bir teleskop al. Ancak şehrin göbeğinde yaşıyorsan çok net olmaz, etrafı karanlık yerler tercih edilmeli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HighSelf Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2011 niye ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2011 sehrin isiklari bulut hava kirliligi derken acik gokyuzu bulmak zor oluyor sehir icinde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vadaa Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2011 prof bişeyler kullanmanı tavsiye ederim basit şeylere verme paranı gg ye bi bak orada vardı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
codename_curse Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2011 zoom yerine merceğin büyüklüğüne bak, yarıçapının karesi oranında daha iyi görmeni sağlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar