Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Coca-cola ve cola turka reklamı arasındaki benzerlikler!

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Ben cola turka reklamını daha önce görmüştüm. İkisindede eve tabak getiriyor falan sofraya birisi daha oturuyor.
Bu ne özentiliktir yaw.[signature][hline]Dilimiz olmadan hayattan tad alamayız
Mesaj tarihi:
duygu söürüsünde nefret ediyorum , birbirini takliet edn reklamardanda nefret ediyoruö[signature][hline]The Jedi do not believe in killing their prisoners
No one deserves execution , no matter their crimes
Grandmaster zgrw

[Bu imza zgrw tarafından 14 september 2004 01:04 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
benzerlik mi??

mesela ikisinde de kola var masada ;)

*!uçar adımlarla...*[signature][hline]I get the feeling when lesbians are looking at me, they're thinking: "That's why I'm not heterosexual".
George Costanza aka GLC(860,000) aka Art Vandelay
Mesaj tarihi:
said:
screamer, 24 Eylül 2004 16:34 tarihinde demiş ki:
İkisini de aynı reklam ajansı yapmış olabilir mi ?

O daha da kötü. Öyle bişey varsa iki firma da sopayla kovalasın adamları :-)[signature][hline]You may say I'm a dreamer, but I'm not the only one
Mesaj tarihi:
said:
zgrw, 24 Eylül 2004 15:45 tarihinde demiş ki:
duygu söürüsünde nefret ediyorum , birbirini takliet edn reklamardanda nefret ediyoruö

bune lol sirinler gibi[signature][hline]café del mar´dan carte blanche´ye
Mesaj tarihi:
yazarken benim aklımada gelmişti bende böle kalsın hoş oldu dedim :)[signature][hline]The Jedi do not believe in killing their prisoners
No one deserves execution , no matter their crimes
Grandmaster zgrw

[Bu imza zgrw tarafından 14 september 2004 01:04 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
tek kelimeyle saçma...cola tuka ztn kolanın taklidi adamların işi gücü taklit[signature][hline]Eğer kişi, akıllı ve çalışkan ise takdir et
Akıllı değil ama çalışkan ise dikkat et
Akıllı olupta tembel ise ikaz et
Hem akılsız, hem de tembel ise imha et...
Mesaj tarihi:
ama benim bu reklamlar konusunda asıl merak ettiğim hangisinin daha önce yapıldığı merak edip duruyorum kaç zamandır bunu[signature][hline]Uzaklardan bir yerlerden bir çığlık duyarsanız bilin ki o çığlık ümidini yitirmiş birinin çığlığıdır o yüzden siz siz olun ümidinizi kaybetmeyin
Mesaj tarihi:
said:
voic3, 25 Eylül 2004 02:37 tarihinde demiş ki:
ben anlamıyorum boyle mutluluk abidesi aileleri gösteren reklamlarla neyi hedeflıyorlar?

coca "anti-depresan" cola.[signature][hline]Proxa, 23 Ağustos 2004 17:49 tarihinde demiş ki:
kısırlaştırcam ben kendimi
  • Yeni Oluştur...