BabacumMostors Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2003 lamicimi yok... hepiniz boş konuşuyorsunuz her sene iyi oynayan takım şampiyonluğu hak eder bu sene beşiktaş iyi oynadı o aldı daha ne konuşuluyor geçmişte bunu bunu yaptık diyor her iki taraf e iyi afferin yapmışsın ama neden bu senede yapmıyorsun yada arada daha iyisini neden yapmadın demek te var bu sene beşiktaş şampiyon olabilir ama 2 sene önce fenerin yaptığı gibi 0 çekebilir bu sırada bir başka takım çıkar ortaya gider uefayı alır onu alır bunu alır olması gereken şampiyon olduktan sonra devamını getirebilmek ben türkiye liginde başarı gösterdikten sonra avrupadada başarılısonuçlasr alan takımlarımızıkutluyorum devamının da geleceğini ümit ediyorum (bkz: denizli spor) oturup laf salatası yapmayın adam gibi takımınızı destekleyin avrupada başarılı olan rakiplerinizi de tebrik edin "ne iyi ettinizde güzel sonuçlar aldınız" deyin centilmenlik örneği gösterin hadi anam dükkanın önünü kapatmayın dağılın[hline]Isn't it funny? Let's try something else... ICQ:84232487 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar