jankis Mesaj tarihi: Nisan 16, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2003 sinemanın şairi wachkowsky nin renk üçlemesi bu ay cnbc-e ekranlarında bu üçlemenin en güçlü filmi ise bugün 21 de başrolde juliette binoche var ben joe black i daha önce izlediğim için bu filmi izleyecem diğerini izlemediyseniz zor karar eheh[hline]so much to live for so much to die for Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HellHound Mesaj tarihi: Nisan 16, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2003 her firsatta fransizcaya bok atarim... burda da atmadan edemiicem :P fransizlar kendi dillerinde film cekmesinler :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ghaldszar Mesaj tarihi: Nisan 17, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2003 Valla ben mesaji simdi gordum ama gecikmis de olsa bir cevap yazmadan edemiyecegim. Meet joe Black gibi bir filmle Sinema tarihinin en iyi 20 filminden kabul edilen bir filmi (yada 3 filmi) arasinda bir tercih yapmak zorunda kalsam, tercih yaapmama gerek kalmazdi cunkıu o listede meet joe black diye bir filmin varligini bile farketmezdim, farketsem de kaale almazdım. Meet Joe Black, Brad Pitt' in ne kadar yakışıklı olduğunu seyretmek isteyenler için tavsiye olunur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrMedia Mesaj tarihi: Eylül 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2004 Filmi yeni seyrettimde ve önceden nasıl seyretmemişim diye kafamı duvara vuruyorum (: Oturup 3 filmide izlemek lazim, ama en çok beğendiğim Mavi[signature][hline]I Love Liv Tyler | IP Adresim Ne ? | BedaXa | Matrix Code System Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Souldrinker Mesaj tarihi: Eylül 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2004 Anrei Wachkowsky mi? Krzylof Kieslowski nin değil mi bu üçleme? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kiddo Mesaj tarihi: Eylül 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2004 vazgeçtim. [Bu mesaj kiddo tarafından 25 Eylül 2004 21:10 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OutTrader Mesaj tarihi: Eylül 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2004 said: Souldrinker, 25 Eylül 2004 21:08 tarihinde demiş ki: Anrei Wachkowsky mi? Krzylof Kieslowski nin değil mi bu üçleme? bende öyle biliorum?[signature][hline]Do you mind if i always love you? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Eylül 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2004 lol. andrei tarkovsky ve wachowsky kardeşlerin kombinasyonu olmuş. süfer. lüfer hatta. ben hiçbirini izlemedim şahsen. böyle rezil bi insanım.[signature][hline]sistre+cila=900 milyon... ona göre Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OutTrader Mesaj tarihi: Eylül 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2004 ulan diorum bu nedir ya! jankis kopardın yani hasta hasta. ben bir tek mavisini izledim çok beğenmiştim diğerlerinide izlerim cnbcede[signature][hline]Do you mind if i always love you? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrMedia Mesaj tarihi: Eylül 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2004 eğer cnbce tekrar verirse izleye bilirsin 2003 tarihli wala topic , bende dvd de izledim yada divx tam emin değilm (:[signature][hline]I Love Liv Tyler | IP Adresim Ne ? | BedaXa | Matrix Code System Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar