Penthesilea Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2011 An itibariyle oldu, daha turk medyasina dusmemistir. ABD kredi notunu AAA'dan AA+'ya dusurdu S&P. Feci bir kriz gelicek. http://news.blogs.cnn.com/2011/08/05/sp-tells-white-house-it-will-downgrade-u-s-rating/?hpt=hp_t1 Market sicmis durumda, 10 gun sonra, sadece 10 guncuk sonra microsoft hisselerim yaticakti abi, kendimi kesicem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2011 teğet geçer ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2011 http://www.washingtonpost.com/business/economy/sandp-considering-first-downgrade-of-us-credit-rating/2011/08/05/gIQAqKeIxI_story.html?wpisrc=al_national bekleniyordu yanlış hatırlamıyorsam, gerçekleşmez umutları falan yalan oldu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
manve Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2011 heh sictik simdi, 40 yilin basi bi ulkeyi terkedelim dedik, geldigimiz ulke goccek lan nerdeyse, ne bahtsiz herifim lan ben. ekonomi taragi yer tamamen, bizim sirket de batar, ben de pasa pasa turkiyeye donerim artik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darqainu Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2011 dolar dusuyo mu yani hayirlisiyla ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AtlaraFisildayan Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2011 DOLAR DÜŞCEKMİ LA. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2011 düşmesin lan dolar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anelor Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2011 dolar düşsün ya steamden oyun alıcaz göte kaçıyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2011 abi ben sana alırım oyun işleri yeni yeni düzeltiyorduk.dolar üstünden bikaç iyi ödeme gelicek yakında 1600 den aşa inmesin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darqainu Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2011 daha taze 1.73ten okuttum dolarlari 2 hafta icinde dussun de amerikaya kar etmis olarak gideyim JFK deki pasaport memurlarinin suratina suratina vurayim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2011 sp ne kredi notu ne, düşerse nolur açıklayın ona göre üzüleyim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anelor Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2011 Red said: abi ben sana alırım oyun işleri yeni yeni düzeltiyorduk.dolar üstünden bikaç iyi ödeme gelicek yakında 1600 den aşa inmesin o zor abi zaten 1.6 dan aşşa inmesi raad ol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darqainu Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2011 amin demeyi unutmusum duamin ustune dinimiz amin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2011 I believe in America. We've been through worse and survived, in fact, we've come out stronger. We are a great nation, a melting pot, full of freedom and liberty in every way, shape, and form. hamburgerci vatanın fanboyları ya sdf o değilde penth baya iyi ya.FECİ KRİZ GELECEK öyle deme bari Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darqainu Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2011 1.50ye geri donsun orda iyiydi. simdi bu haberin ustune bi de bir sonraki odeme konusunda demokratlarla cumhuriyetciler tekrar papaz olursa yirtilirim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wispy Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2011 Dolar düşmez. Benim anlamadığım amerikan kaynaklı kriz oluyor amerikanın parası değer kazanıyor, 2008 krizinde olduğu gibi. Tam mindfuck ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darqainu Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2011 bizim bagimligimizdan olsa gerek sanirim heralde galiba. ama bunu hatirlattin hayallerim yikildi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2011 dolar şöyle 1.4a falan düşsün ya bir sürü şey getirtcem abdden of düşse süper olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darqainu Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2011 dusuncesi bile islatti bu saatte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Allure- Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2011 ya adamlar senatodan çıkan kararla fed'den borç almamış mıydı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Allure- Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2011 valla düşse bile index futureları tavan yapacak, kazanan yine kazanacak. gerçi dolar düşse bile merkez bankası belli bir yerde müdahale eder, zamanında ihracatçılar ağlamasın diye euro'ya etmişti, buna da eder. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gosh Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2011 ekonomiye kafa yoranlar, lady gaga dinleyenlerden daha kotu ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2011 Red said: I believe in America. We've been through worse and survived, in fact, we've come out stronger. We are a great nation, a melting pot, full of freedom and liberty in every way, shape, and form. The Obama administration has taken the extraordinary step of authorizing the targeted killing of an American citizen, the radical Muslim cleric Anwar al-Awlaki, who is believed to have shifted from encouraging attacks on the United States to directly participating in them, intelligence and counterterrorism officials said Tuesday. http://www.nytimes.com/2010/04/07/world/middleeast/07yemen.html?hp lolwut demek istiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2011 Allure- said: ya adamlar senatodan çıkan kararla fed'den borç almamış mıydı?aldi, S&P de dedi ki sizin gidisatinizin duzelecegi yok, borcu aldiniz ama odemek icin yine borc alicaniz bu boyle gidicek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Artariel Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2011 şimdi ben hiçbir şey anlamadım, ekonomiden nefret ediyom. biri bana sonucu söylesin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar