nutella yerim Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2012 ben yedigimde begenmiştim,kötü mü şimdi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SNA1L Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2012 hep kötüydü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2012 lan benim agız tadım bozuk o hal Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SNA1L Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2012 rus salatası seviyosan sevmissindir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2012 abi ne vardı icinde tam bilmiyorum da en son yedigimde böyle bir mekanda degilde evde biri özenip hazırlamış gibiydi.demek bozmus meh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2012 pino ne abi ahahah fakirlikten ya pinoda yerdik ya yeşil taşfırında. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2012 hamamyolunda doydoy's vardı, fiyat/performansta ötesini görmedim hala. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SNA1L Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2012 yumyum iyi ya e.şehirde british burger fln güzel seviyom ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2012 o ne ya, eskiden yoktu o. ben morkoyun kasabını bilirim, tanınmış helvacıyı bilirim, taşbaşı çarşısını bilirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SNA1L Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2012 3 yıl fln oldu ya yumyum açılalı çin lokantası Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2012 çin lokantası mı. chinatown vardı, mail büyükerman sağlık ocağının yanı, arı sinemasının komşusu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2012 goldbären said: ayrıca 180 gün bırakılan hamburger bariz yalan, gayet de bozulur. ulan hiçbişey olmasa ekmeği küflenir. (denedim %100 çalışıyor!) böyle hamburgere kolaya saldırırken İÇİNDE FARE PÜRESİ VAR!!! RENGİNİ O VERİYOR!!! DANONE ZEKA GERİLİĞİ YAPIYOR!!! şeklinde saldırmayın, adamları tüketesim geliyor. doğruyu yanlışı bilin öyle saldırın. kaldı ki topikteki esas konuyu da anlamamışsın fenn. dasaaa abinden öğrenecek çok şeyin var sdfs ayrıca kanyondaki GBK iyiydi bundan 18 ay kadar önce. deneyin. Sakin ol şampiyon Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SNA1L Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2012 ginaly said: çin lokantası mı. chinatown vardı, mail büyükerman sağlık ocağının yanı, arı sinemasının komşusu. arı sinemasımı kaldı ya:Dchinetown duruyo sanırım hala.sen nezaman terkettin orayı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2012 ne bilim 7-8 yıl oluyo galiba (: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2012 ARI SİNEMASI MI KALDI NE DEMEK?! OLUM ARISIZ ESKİŞEHİR Mİ OLUR LAN MAVİ ARI KIRMIZI ARI FELAN ÖF. ÜZÜLDÜM YEMİNLEN. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2012 cafe de cafe açılmıştı kızılcıklıya, 18 yaşıma kadar hayatımda gördüğüm en lüks mekandı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SNA1L Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2012 son 3 yılda felaket değişti e.şehir..eskiden hiçbişey kalmadı nerdeyse Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2012 yenikent de mi yok artık :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SNA1L Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2012 yenikent neresi ya 6 yıldır e.şehirdeyim belki gitmişimdirde neresi tam olarak çıkaramadım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2012 nası ya :S 1-şahin tepesi? 23-batıkent? 24-küme evleri? 34-üniversite evleri? ulan hiçbiri mi kalmadı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2012 82- atina Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SNA1L Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2012 onlar duruyo abi evleri fln yıkmadılar okadarda değil..bar-cafe vs anlamında değişiklik var..bide alışveriş merkezi oldu heryer..şahin tepesi yok artık fln asdfha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soris Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2012 Gerçek yapım hamburger elbet lezzetli olur hatta normal boyutlarda bir hamburgerin yanında bolca yeşillik yerseniz içindeki hızlı emilen karbonhidrat olarak ekmeğin pek bir zararıda olmaz. Fakat büyük zincirlerden yenilen gıdaların 180 gün dayanacağı doğrudur. Denemedim bilmiyorum ama bu yönde birsürü araştırma var ve büyük oranda doğru olma şansı var çünkü inanılmaz güçlü katkı maddeleri var zaten insanın ömrünü kısaltanda aldığı bu toksinler. Hamburger değil toksin yersiniz yani. Hayır yani yenen gıdanın vücutta yağ stoklama görevinin dışında daha büyük zararı kullanılan kötü yağlar ve alınan toksinler. Birde fiyatı çok pahalı. Bende önceden burger kingden yerdim arada arkadaşlarla. Mesela en normal menü bile en aşağı 10 tl. 10 tl ye çok daha iyi şeyler yenilebilir. Burgerking den veya Mcdonalds dan yemenin havalı olduğunu sanan genç bir kitle var. Bunlara yapacak birşey yok. Lezzetli olduğunu düşündüğü için yiyenlerinde sağlığını düşünerek vazgeçmesi gerek bence böyle şeylerden. Gıda keyif alınacak birşey değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yumy Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2012 AMA BUSELER HEP YİYOOOOO :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GwindonSurion Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2012 şevkiburger: http://i.imgur.com/ogmFj.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar