nileppezdel Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2011 duygusuzsun eppek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2011 sevmekle aşkın arasında fark varmi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2011 hepsi farklı be hoşlanmak sevmek ve aşk farklı yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2011 hoşlanmak -> hormonların alarm vermesi sevmek -> alarm veren hormonlarla birlikte ruh ve beyni besleyen başka motivasyonların keşfi aşk -> tüm bunların kontrol dışı ve daha şiddetli gerçekleşmesi benden bu kadar =p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pasta Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2011 yok. bi götü güzel diye sevmek var bi insan olarak sevmek var salak salak şeyler uydurmayın. sövöyorom omo oşok döğülüm bas git lan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pasta Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2011 sevmek -> alarm veren hormonlarla birlikte ruh ve beyni besleyen başka motivasyonların keşfi mesela böyle bişey yok aşk tamamen içgüdüsel bi aktivite entellektüel değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vivavale Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2011 Llama said: sevmekle aşkın arasında fark varmi aboooooooooo sunu ilk kız arkadasımda yasadım azıma sıctı resmen. hep diodu ben sana asık degilim ama seviyorum nasıl oluyo lan die düsünürken tekmeyi vurmus.ondan sonra anladım.lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2011 yanlış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pasta Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2011 vivavale said: Llama said: sevmekle aşkın arasında fark varmi aboooooooooo sunu ilk kız arkadasımda yasadım azıma sıctı resmen. hep diodu ben sana asık degilim ama seviyorum nasıl oluyo lan die düsünürken tekmeyi vurmus.ondan sonra anladım.lol tercüme : seni sevmiyorum ama şu an bana penis / ilgi lazım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lyvanna_Dolores Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2011 http://i.imgur.com/W9Xlf.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vivavale Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2011 tmm eko suratıma vurma lan.ahahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pasta Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2011 Suratına vurmak değil ki güzel bişey bu sdfsdkfs. Sparkcaster said: yanlış sahipsiz kız yok forumda abi prim yapmaya kasma boş yere. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cabot Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2011 vivavale said: Llama said: sevmekle aşkın arasında fark varmi aboooooooooo sunu ilk kız arkadasımda yasadım azıma sıctı resmen. hep diodu ben sana asık degilim ama seviyorum nasıl oluyo lan die düsünürken tekmeyi vurmus.ondan sonra anladım.lol Bana da aynısı diyodu.Ayrıldım 5 ay ne mesaj attım ne aradım.Sonra tıpış tıpış geldi aşıkmış meğer pıh pıh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2011 aga yoldan heidi klum geçse ona bile bakmıyorum zaten ne forumu ne kızı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pasta Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2011 kıyamam sana aşık mısın! abucucu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vivavale Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2011 Pasta said: Suratına vurmak değil ki güzel bişey bu sdfsdkfs. baba o zmn tecrübemiz yok ne bilim liseliyim duygusal mode on takıldıgımdan ayıkamadım. sonradan tecrübe kazandık tabi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2011 meme büyüklügüne göre 3 kisidende ayni anda hoslandigim oldu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2011 Hoşlanmak ya hahahahah. 2 kişi begenmek diyelim, eyvallah olur hep de. Sevemezsin 2 kişi, dogasına aykırı. Genelde kadınlarda olur IQ farkından 2 kişiyi sevdigini sanma. Daha 1 kişiyi sevip sevmediklerini çözmek için ayları gittiği için(erkekler 1 gecede bitirken olayı) normal yani böyle aptal sorular. Sorunun aptallıgı 2 olması, niye 5-6 değil aynı baz alınarak? The more the merrier. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2011 Ali ayşeden hoşlanıyomuş, onunla çıkmak istiyomuuuuuuuuuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lyvanna_Dolores Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2011 http://i.imgur.com/ZOupw.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2011 Of ne edit vurdum öyle ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2011 Justin bieberdan hoşlanan kızlar biliyorum ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pasta Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2011 Abi dün derste 2 tane kız laptopdan justin bieber selena gomez fotolarına baktılar 20 dakka. Hayır güzeldi bi tanesi bi de tanıştıydım ya. Şansıma sokayım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2011 Lyvanna_Dolores said: http://i.imgur.com/ZOupw.jpg maykıl ceksinle ne geçti aranda bu kadar yahu? bütün forumu şu tipsiz herifle doldurdn Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pasta Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2011 defol git lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar