Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Peugeot 508

Chaotic

Öne çıkan mesajlar

Privhunter said:

Yayla gibi otomobil istersen 2003 navigator a bin. Araci kullanirken otomatikman ucretini uzatamayan var mi psikolojisine burunuyorsn

bikaç defa kullandım lincoln.hakkaten farklı bi tecrübe.hani hafif dar sokaga girdinde millet kenara kaçışıyor sfsd

park ederkende yeter lan diyip bırakmıstım yolun ortasına
Sosyal ağlarda paylaş

Bende bugun Ford bayısıne gıttım .Butun araclarına bındım bakındım abı fiesta , mondeo dan tut focus ,c-max,kuga , connect felan ben bole adı plastık ve ıscılık gormedım hayatımda . 1 kere butun aracların sınyal ve sılecek kolları aynı .Teyp desen yenı ıkon cıkarttı oda mondeo connect harıc aynı .Onlarda buyuk ıhtımal aynı olur .
Yenı focus arka koltuk ıyıde on koltukda sankı 1.65 sırma boyumla tavana carpıcam hıssı verdı kı 1.80 2.00 lık ınsanları dusemıyorum.Tamam focus dıs gorunus guzel sportıf felan ama ıce gırınce baska vasat bır dunya ya gelmıs gıbı .
Cmax de arka koltuk 2 lı yapmıslar ulen o segment'dekı aracları 7 ye cıkartmaya calısıyolar bunlar 6 ya dusurmusler ..Saka gıbı

Fıat dan tıksınmıstım ford da ıkı ettı tıksındıgım marka olarak.

Ford a verılcek para bence hıc bır modelı haketmıyor kendı gorusum
Sosyal ağlarda paylaş

Perfectionist said:

Pejo icin tamamda bu niye?

Chaotic said:

3.20 ye binmeyi de akıllıca bir seçim olarak görmüyorum ben şahsen. o para o araç için çok

3.20 dizel. 2012 de kasa değiştirecek olmasına rağmen ne kadar biliyor musun abi? 60.000 euro civarı. 140.000 TL ediyor aşağı yukarı. 3.20 alt tarafı... bana pek akıl karı gelmiyor açıkçası
Sosyal ağlarda paylaş

Chaotic said:

Perfectionist said:

Pejo icin tamamda bu niye?

Chaotic said:

3.20 ye binmeyi de akıllıca bir seçim olarak görmüyorum ben şahsen. o para o araç için çok

3.20 dizel. 2012 de kasa değiştirecek olmasına rağmen ne kadar biliyor musun abi? 60.000 euro civarı. 140.000 TL ediyor aşağı yukarı. 3.20 alt tarafı... bana pek akıl karı gelmiyor açıkçası

9 ay önce full 3.20d ye (deri, sunroof vsvs)88 tl verip aldık. 140 tl compact-orta arası sınıf bi arabaya verilmez. Yazıktır, günahtır.
Sosyal ağlarda paylaş

Ben coupe yi dusunerek yazdim buarada sedan icin degil. Msport ve luxury paketler icin 160bin gibi bir fiyati vardi sanirim. %3 gibi bir bayii indirimi olmasi lazim ama devede kulak. gecen seneye gore biraz yuksek seyrediyor fiyatlar hatirladigim kadariyla ama coupe arac olarak bence en iyi tercih. Mesela a5 surus dinamigi olarak bir bmw 3 coupe kadar keyifli gelmedi bana.

Suanki fiyatlar icin diyorsaniz eyvallah katiliyorum da hani genel olarak bmw 3 coupe o parayi hak etmez diyorsaniz kesinlikle yanlis bi yargi. Cok keyifli bir arac.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...