heroLion Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2011 Açıkcası ben 407'yi daha şık buluyordum. Segmentinden farklı olarak sport sedan çizgisi vardı arabada. insignia cidden çok yakıyor, passat tsi başarılı, fakat fiyat kalite endeksi acısından superb derim ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
synthesizer Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2011 insignia delicesine ağır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chaotic Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2011 Superb bencede en dogru secenek onlarin arasinda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2011 /offtopic stationı da var superbin. çıkacağını duyduğumda "oha" demiştim. görünce bi daha "oha" dedim. yayla gibi bi araba. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Privhunter Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2011 Yayla gibi otomobil istersen 2003 navigator a bin. Araci kullanirken otomatikman ucretini uzatamayan var mi psikolojisine burunuyorsn Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2011 birader kamyondan bahsetmiyoruz, binek arabalar tartışılıyo burda sdfgdsfg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Privhunter Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2011 O da binek arac :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
heroLion Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2011 Öyle demeyin arkadaslar artık hybrid modelini de çıkardılar. Çevreci navigator :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2011 Privhunter said: Yayla gibi otomobil istersen 2003 navigator a bin. Araci kullanirken otomatikman ucretini uzatamayan var mi psikolojisine burunuyorsn bikaç defa kullandım lincoln.hakkaten farklı bi tecrübe.hani hafif dar sokaga girdinde millet kenara kaçışıyor sfsd park ederkende yeter lan diyip bırakmıstım yolun ortasına Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dieevil Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2011 Bende bugun Ford bayısıne gıttım .Butun araclarına bındım bakındım abı fiesta , mondeo dan tut focus ,c-max,kuga , connect felan ben bole adı plastık ve ıscılık gormedım hayatımda . 1 kere butun aracların sınyal ve sılecek kolları aynı .Teyp desen yenı ıkon cıkarttı oda mondeo connect harıc aynı .Onlarda buyuk ıhtımal aynı olur . Yenı focus arka koltuk ıyıde on koltukda sankı 1.65 sırma boyumla tavana carpıcam hıssı verdı kı 1.80 2.00 lık ınsanları dusemıyorum.Tamam focus dıs gorunus guzel sportıf felan ama ıce gırınce baska vasat bır dunya ya gelmıs gıbı . Cmax de arka koltuk 2 lı yapmıslar ulen o segment'dekı aracları 7 ye cıkartmaya calısıyolar bunlar 6 ya dusurmusler ..Saka gıbı Fıat dan tıksınmıstım ford da ıkı ettı tıksındıgım marka olarak. Ford a verılcek para bence hıc bır modelı haketmıyor kendı gorusum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Perfectionist Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2011 Pejo icin tamamda bu niye? Chaotic said: 3.20 ye binmeyi de akıllıca bir seçim olarak görmüyorum ben şahsen. o para o araç için çok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2011 dieevil said: Fıat dan tıksınmıstım ford da ıkı ettı tıksındıgım marka olarak. Ford a verılcek para bence hıc bır modelı haketmıyor kendı gorusum +456457 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chaotic Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2011 Perfectionist said: Pejo icin tamamda bu niye? Chaotic said: 3.20 ye binmeyi de akıllıca bir seçim olarak görmüyorum ben şahsen. o para o araç için çok 3.20 dizel. 2012 de kasa değiştirecek olmasına rağmen ne kadar biliyor musun abi? 60.000 euro civarı. 140.000 TL ediyor aşağı yukarı. 3.20 alt tarafı... bana pek akıl karı gelmiyor açıkçası Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
navyamphs Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2011 Chaotic said: Perfectionist said: Pejo icin tamamda bu niye? Chaotic said: 3.20 ye binmeyi de akıllıca bir seçim olarak görmüyorum ben şahsen. o para o araç için çok 3.20 dizel. 2012 de kasa değiştirecek olmasına rağmen ne kadar biliyor musun abi? 60.000 euro civarı. 140.000 TL ediyor aşağı yukarı. 3.20 alt tarafı... bana pek akıl karı gelmiyor açıkçası 9 ay önce full 3.20d ye (deri, sunroof vsvs)88 tl verip aldık. 140 tl compact-orta arası sınıf bi arabaya verilmez. Yazıktır, günahtır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Perfectionist Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2011 Ben coupe yi dusunerek yazdim buarada sedan icin degil. Msport ve luxury paketler icin 160bin gibi bir fiyati vardi sanirim. %3 gibi bir bayii indirimi olmasi lazim ama devede kulak. gecen seneye gore biraz yuksek seyrediyor fiyatlar hatirladigim kadariyla ama coupe arac olarak bence en iyi tercih. Mesela a5 surus dinamigi olarak bir bmw 3 coupe kadar keyifli gelmedi bana. Suanki fiyatlar icin diyorsaniz eyvallah katiliyorum da hani genel olarak bmw 3 coupe o parayi hak etmez diyorsaniz kesinlikle yanlis bi yargi. Cok keyifli bir arac. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2011 euro 1.8 1.9 iken yine iyiydi ama şimdi eurodan çok giriyor tabi yoksa bence o araçlar için 70-75 bin euro falan abartı değil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar