valequenta Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2011 WP7'a migrate etmek uzere eglenceli oyunlar ariyorumda.. nedir favori oyunlariniz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2011 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2011 Penth'den başka WP7 kullanan var mı forumda diye bir sor önce. Var mı cidden? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
valequenta Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2011 paticik icin yapmiyorumki windows phone game. iphone/android yada flash oyun tavsiyesi ariyorumki ben o oyunlari wp7 icin publish edeyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2011 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2011 Dediğinden WP7 için iyi oyun varsa söyleyin, oynayayım anladım ben. WP7 kullanmaya başlıyorsun gibi. Sorduğuna gelince, oynadıklarımın hepsi proprietary şeyler, işine yaramaz yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
valequenta Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2011 Onemli degil fikir uretmek acisindan yararli olabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
seraphiel Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2011 mobilden kastın psp'yse little big planet çok güzel. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
valequenta Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2011 daha cok indie game, atiyorum iphonedaki iBasket gibi. 2-3 dakikalik otobuste metroda filan oynanan tarzda oyunlar. sudoku mesela. connect 4 vs vs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2011 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2011 Ama bu oyunların neredeyse hepsi proprietary. Nasıl yapacaksın ki? Sourceforce'a gir bak, ancak öyle olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
valequenta Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2011 Ben yanlis anlattim sanirim derdimi. wp7 market'te 7 tane oyunum var zaten, yazilim muhendisiyim kendim yaziyorum. Fikir acisindan neler oynuyorsunuz, ne tur oyunlar revacta amaciyla sormustum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2011 toss it Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2011 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2011 Öyle diyorsan, text adventure'lar oynuyorum ben genelde. Ya da puzzle oyunları. Go yapabilirsin bir tane, kesin tutar. GNUgo var hem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
valequenta Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2011 Go yok harbiden markette guzel fikir. Toss it te iyi fikir ama paper toss var ilk 10 da ayrlardir. Sansim yok :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Leader Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2011 Ben kullanıyorum WP7? Şimdiye kullandığım en iyi telefonlardan diyebilirim. Mango ile daha da iyi olur herhalde. Deveci games'in bir iki oyununa sahip olmakla birlikte Doodle Jump, Fruit Ninja, Bejeweled Live ve Max&The Magic Marker en çok oynadığım oyunlar sanırım. Ara sıra Wordament falan da oynuyorum. Argie tarzı oyunlar artmalı. Sağlam RPG oyunu yok henüz WP7 için. Ha bide Tentacles gibi çılgın oyunlar artsın :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
valequenta Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2011 Tentacles baya basarili. Physics engine muthis uygulayan bi oyun. Tabi profesyonel yapim, ben tek basima bos zamanlarimda amatorce takiliyorum :) yine de "Speed Car" haziran ayinda india, ireland ve bir kac yerde 1. oldufree games'te, USA'de de 10. siradaydi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar