Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

uzaylılar hapiste


Saeros

Öne çıkan mesajlar

72'ye 74 öndeydik ve maçın son dakikalarıydı. yorgunluktan lanet olası kıçım ter içinde kalmıştı ve herkesin kıçının da ıslaklığı uzaktan belli belirsiz seçilir bir haldeydi. derken jackson lanet olası beyaz kıçını kaldırarak bir üçlük atmayı başardı ve bir anda skor 75'e 74 oldu. lanet olsun bu maçı kaybedemezdik, yoksa bir daha hapishanede kimse bize saygı duymazdı. burada sert hapishane yasaları geçerliydi, eğer saygı duyulmayan biriysen ölü birisin demektir.

maç 74-75 bitti, yenilmiştik fakat herkesin maça ve sonuca olan ilgisi bir anda dağılmıştı. A bloğundan martinez gökyüzünde parlak birşeyler gördüğünü iddia ediyordu. bu meksikalı piç kurusu tam 4 adamın canlı canlı derisini yüzmüştü, fakat karnı tok bir aslan kadar sakindi. hepimiz karnının acıkmaması için dua ediyorduk. martinez'den tek korkmayan adam C bloğundan ernest'ti. olayı görünce geldi ve bağırarak "tanrım martinez, sen daha kendi toplarını bile göremezsin, oh hayır, senin lanet topların zaten doğuştan yok!" dedi. espri komikti komik olmasına ama hiçbirimiz sesli gülmedik, çünkü burda sert hapishane yasaları geçerliydi, eğer gülersen öldün demektir.

fakat birkaç dakika sonra ernest bile gökyüzünde garip ışıklar olduğunu kabul etmek zorunda kaldı. gardiyanlar karışıklık çıkmaması için bizi içeriye sokmaya başlamıştı ki birden avluda kısa boylu adamlar belirmeye başladı. ellerinde roketatarlarla bize ateş etmeye başladılar, fakat biz kaçmak yerine dönüp onlara saldırmayı tercih ettik, çünkü burda sert hapishane yasaları geçerliydi, eğer kaçarsan öldün demektir.

onurunuz için, aileleriniz için, ülkeniz için savaşın diye bağırmaya başlamıştım, damarlarıma pompalanan adrenalin başımı döndürüyordu, derken bir el kolumu tuttu. bu B bloğundan rodriguez'di. bu çılgın meksikalı tam onbeş kişiye dalmış, vurmuş vurmuş saymamıştı, lanet herif hepsini öldürmüştü. fakat onun gözlerine korkusuzca bakmak için kendimi zorladım, çünkü burda sert hapishane yasaları geçerliydi, eğer korkarsan öldün demektir.

bir süre daha bakıştık, daha sonra aynı anda gözlerimizi kaçırdık. rodriguez bozuk ingilizcesiyle bana 6 aydır gizli bir tünel kazdığını, gelmek isteyip istemeyeceğimi, fakat gelmemin lazım olduğunu, burda kalırsam kesinlikle öleceğimi, ayrıca tünelden çıkabilmek için bir kişiye daha ihtiyacı olduğunu söyledi. teklifini düşünmek için çok kısa bir süre duraksadım, çünkü burda sert hapishane yasaları geçerliydi, fazla düşünürsen öldün demektir.

daha sonra beraber tünelden sıvıştık ve hawaii'ye gittik, hawaii'de denize girdik, çıkınca da boynumuza çiçeklerden yapılma bir kolye astık. her bulduğumuz kızla seks yaptık, çok mutluyduk. daha sonra uzaylı istilasında sıra hawaii'ye geldi ve ellerinde roketatarlarla bize ateş etmeye başladılar, hepimiz öldük, fakat en azından mutlu ahbaplar olarak ölmüştük. rodriguez'in üç oğlu oldu.

- bir mahkumun günlüğünden
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...