Ezio Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2011 Nerde gördün hacı? Direk alaydın keşke dolap o kadar tutar zaten. He akvaryum biraz küçük ama olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2011 Satılmazsa alıcam evi taşıyınca hemen ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ezio Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2011 Bedava diyorum o fiyta sadece. Akvaryumun ölçüleri 100*40*40* olaymıs daha iyiymis ama yinede güzel sadece masa için alinir:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2011 40*40 da olabilir o, yakından bakamadım ölçülere Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HoeZ Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2011 nette "nano ebi kyubu" diye aratın Fistan ile SNA1L yaptı. Akvaryumda benim hediyem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ezio Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2011 Hoez o kayalar güzelmis nerden buldunuz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2011 bende öyle birşey istiyorum işte ya 40cm iyidir nano olayı noluyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ezio Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2011 nano işte abi ufak :) ufak olmasının + ve - leri var ama söyliyim. Su dengeleri büyük akvaryuma göre daha düzensiz oluyor,fazla canlı koyamıyorsun en basiti. + larına gelince akvaryumu doldurmak -bitki yönünden- daha kolay ve masrafsız oluyor aynı sekilde filtreleme seçeneklerindende tasarruf etmiiş oluyorsun,atıyorum 50-60 litrede şelale filtre kullanıyorsan 100+ larda dış filtre kullanmak gerekicek gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2011 hazır mı almak daha iyi yoksa filtre ışık vs kendimi mi koymalıyız misal şu boyutlarda hazır filtreli ışıklılar falan var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ezio Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2011 Hazırlar çok pahalı oluyor bence, 4mm camdan 30*30*30 yada 40*40*40 yapmak için cam maliyeti 10 lira falan tutar hatta bedava bile veren çıkabilir camcı. Akvaryum silikonu ise 10ytl. Işıklandırma ise ikea dan alabilirsin 1/3 fiyatına gelir anlıcağın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2011 birde böyle benim gibi nuba yardımcı olabilicek ürün çeşitliliği olan akvaryumcu nere var istanbulda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ezio Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2011 İstanbullu değilim o konuda yardımcı olamıcam ama, www.canlibitki.com www.otuz.com buralara bakın derim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2011 akvaryum bitki dalaverelerini sipariş verip canlıları elden alırım dfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2011 o zaman 40 x 40 x 40 6mm cam kestiriyorum yarın gidip buna şelale filtre takıyorum.marka model önerilerini alayım aydınlatma olarak ledli armatür takıyorum.bitkilere vs hangisi iyi geliyor bunda da tavsiye alabilirim zemine knoxun önerisi lav kırığı dere kumu filan koyuyorum canlılar : tetra grubu salyangoz ve kiraz karides.bunların yanına uyumlu tavsiye açıgım canlıları almadan önce tabi bitkilerde karar vermek lzm.knoxun önerileri harici koyulabilcek bitki var mı.hani bu hayvanlar her bitkite uyumlu mu falan bilmiyorum sdfs kaya olarakta ne kadar koymak lzm kaya vs.türü farkediyor mu.mango kökü koysam bi tane yeter mi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2011 bikaç yere sordum kazıkcı ipneler hani bazı bitki vs bu otcudan falan sipariş veririm ama bana istanbul anadolu yakası iyi bi akvaryumcu lzm.girdiğimde her tur blaık vs bulabilceğim hani balıkları netten sipariş veremem güvenip Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2011 mango kökü koyucaksan iyice kaynatman gerekiyor,akvaryuma koymadan önce temiz bir kapta kaynat onu,suyun rengini biraz değiştirebilir haberin olsun.kaya taş olayına gelince,boyasız doğal her türlü taş-kaya kullanabilirsin.salınım yapmaması önemli olan. Bitki çeşiti çok ama acele etme önce basit bitkiler ile başla bazı bitkilerin bakımı çok zor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2011 yok ztn düşük ışık vs gerektiren bitkiler koyucam ama bol olsun istiyorum hani zemine hepimajdhasjd koyarım gül limon tilki tüyü saz vs koyarım bol bol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ezio Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2011 Ben sana zemin için çok pratik ve şık bir tasarım ipucu vricem Red antremana bi gidip geleyim :) yine bi WoT döşücem sana! :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2011 ışık için ders çalışma lamba mı kullanıyordum,hani şu 20-25 tl olanlardan gayet net.ufak akvaryumlar için yeterli Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2011 şu cam kenarında takılan armatürlerden istiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2011 Ezio said: Ben sana zemin için çok pratik ve şık bir tasarım ipucu vricem Red antremana bi gidip geleyim :) yine bi WoT döşücem sana! :) nerde wotum dsfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ezio Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2011 knox said: ışık için ders çalışma lamba mı kullanıyordum,hani şu 20-25 tl olanlardan gayet net.ufak akvaryumlar için yeterli Hacı bitkisiz için gayet güzelde bitki girince işin içine lt başına 1W lazım flo yemez yani bence Hacı wot ilerleyen saatlerde döşenicek ÖM kutuna dsfg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2011 ufak akvaryum için diyorum zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ezio Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2011 Hacı tamamda anlamadın beni ufakta olsa bitki olayı girdimi işin içine ısık problem oluyor onu diorm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2011 ya yok 30x30x30 akvaryum da kullanıyordum gayet net.tecrübe ile sabit Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar