BabacumMostors Mesaj tarihi: Eylül 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2004 evet hepinizin okulları açıldı hepiniz derslere girip çıkıyorsunuz peki ben napıyorum? TATİLE GİDİYORUM! kötü bir şey aslında ben evde oturup kafa dinlemek istiyordum, annem babam ve ablamı postalarım evden diyordum ki hayıııır ben de gelcekmişim. gelmiyorum dediğim zamanda da bi tripler bir bağırış çağırış yok kuzenler halanlar geldi görmezsen ayıp hayvanlık bu yaptığın bilmemne.. neyse gidiyorum buralardan bir süre yokum :/ millet sezon kapadı biz anca sezon açtık :-P[signature][hline]Türkler Orta-Asya'dayken günlük ihtiyaçları için savaşırlarmış; "-Ulan kaşık düşmanı, baltamı getir. Ekmek almaya gidiyorum" Kapattık dükkanı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Eylül 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2004 ehe bende üniversite falan bitince böyle tripler biter sanıyordum hayallerim yıkıldı :p[signature][hline][b]''Nindyn vel'uss malar xuil phindaren zhal'la lor ulu uk uktan 'udtila naut doera natha phindar. Ka dos l'inya verve wund l' rendan l' rendan mziln l'inyan wund dos.'' Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
decoy Mesaj tarihi: Eylül 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2004 git git ben tatil bile yapamadim * gozunden bir damla yaş suzulur * Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Eylül 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2004 said: BabacumMostors, 25 Eylül 2004 18:12 tarihinde demiş ki: evet hepinizin okulları açıldı hepiniz derslere girip çıkıyorsunuz peki ben napıyorum? TATİLE GİDİYORUM! Bi insan bu kadar mı kötü kalpli olur kardeşim ya..[signature][hline]herkes, düşlerinin büyüklüğü kadar özgürdür..(chE) I'm not fat;I'm big boned(obeLix) Üstüne Şehir Örten Şehir www.heavymetaltr.com/forum En uzağa ben işeyecem! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Eylül 25, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2004 başlığa bakarsanıs "I screwed up" demişim yani şöyleki ben zorla tatile götürülüyorum gitmek isteyen ben değlim walla gitmek istemiyorum[signature][hline]Türkler Orta-Asya'dayken günlük ihtiyaçları için savaşırlarmış; "-Ulan kaşık düşmanı, baltamı getir. Ekmek almaya gidiyorum" Kapattık dükkanı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Eylül 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2004 tabi tabi.. madem istemiyorsun neden insanın canını çektirtiyorsun..[signature][hline]herkes, düşlerinin büyüklüğü kadar özgürdür..(chE) I'm not fat;I'm big boned(obeLix) Üstüne Şehir Örten Şehir www.heavymetaltr.com/forum En uzağa ben işeyecem! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Maedhros Mesaj tarihi: Eylül 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2004 Benide zorla tatile götürmüşlerdi hahaha ilginç yaw.[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
decoy Mesaj tarihi: Eylül 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2004 heh heh beni de goturmk istediler ama ben gitmedim (lan allahın koyu mutek bile yok evde)[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
decoy Mesaj tarihi: Eylül 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2004 said: BabacumMostors, 25 Eylül 2004 18:21 tarihinde demiş ki: başlığa bakarsanıs "I screwed up" demişim yani şöyleki ben zorla tatile götürülüyorum gitmek isteyen ben değlim walla gitmek istemiyorum ama datça olabilir bak yerine ben gidiyim? :)[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Eylül 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2004 deniz 10 derece falandır herhalde:D[signature][hline]O kara gecenin içinde küçük umut ışıkları sebatla parıldamaktaydı;Karanlık Kraliçe'nin dehşet kanatları altında korkuyla sinen kimselere alev alev yanan bir yol gösterici olan bir şövalyenin şekline bürünmüş bir umut... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2012 Adama bak ya tatile zorla gidiyorum diyor. Beni evlatlık alsın ailen :) Datça tavsiye edielcek kalacak yerler gidilecek yerler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NiccoloMachiavelli Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2012 8 yillik up. burada atilan postlar x10 bonus veriyor olmalı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marty Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2012 ITS ALIVE Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fixmen Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2012 fenn tatil virali. Bütün tatil yerlerini zorluyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NiccoloMachiavelli Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2012 ÖM ile devremülk pazarlıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GwindonSurion Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2012 kimsiniz la siz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2012 noluyor lan.. lise son üniversite 1 arası boş dönemi yeniden yaşadım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2012 abi tatil nasıl geçmişti. şimdi bakınca gittiğine memnun musun, pişman mısın? bunu konuşalım bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2012 kayalardan yuvarlanıp ayağımı yaralamıştım göğsümde de çizikler ve ezilmeler vardı, okulun ilk günü ayağımda sargı vardı ahahsf ama iyi bir tatildi ya zaten o günden beridir datçaya gittiğimi hatırlamıyorum tabii o dönemde wow yok uo var üniversiteye başlamanın heyecanı fln Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2012 yani gelip üzüldüğüne "gitmem ben" dediğine değmemiş huh? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2012 bak bilemedim ya çok boş bir dönemdi hani evde takılayım desem şimdiki kafalarda da değildim mal gibi evde otururdum herhalde bilemedim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2012 şimdi şeyi merak ediyorum aslında, yarın öbürsü gün evladın yavrucun böle bi psikoloji ile sana gelirse zorla tatile götürür müsün, evde mi bırakırsın? bu arada kesin bişi yapmadan oturacaktın abi büyük ihtimalle.. ne güzel lan, adamın geçmiş halini belgeleyip bu konuda görüşlerini alabiliyoruz 8sene sonra. yihu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2012 8 sene önceki ildenize o kadar yabancıyım ki, fabrika ayarları aynı ama donanım farklı bu arada evet eşşek gibi gelecek evde pineklemeyecek ama mal gibi şenzlanglarda yatırmayacağım hep bir faaliyet hep bir aksiyon ACTION MAN! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar