Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

2. kedi


liseli

Öne çıkan mesajlar

yavru kedi bulduk aldık geldik asıl kedim rahat vermior, hıyar agası psikolojik olarak baskı yapıor.Benim kedi evden hiç çıkmadı bide.bunu getirince ne kükreyebilio kediye ne bişey yapabilior bilmiyor :D kücük kedi tıslıyo buna kaçıyor falan :D nası alıştırcam bu büyük olanı kücüğe? kedilere alışsın fln diye? suan içinden küfür ediyor gibi bana resmen :D cok trip yapmaya basladı
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

iki kediyi de aynı anda almış olsan çok sorun olmazdı, ama şu an ki durumda ilk kedinin kıskanması normal. kedilerin bazı davranışları cidden insan gibi. benim de 13 yaşında bir kedim var, 1998'den beri bizimle hala yeni yeni huyları ortaya çıkabiliyor.

ikisine de eşit davranmaya çalış. yeni gelen yavruyla çok fazla ilgilenip, büyük olanın arada bir yemeğini verip kafasını sevip geçiştirme. mümkünse bir süre yanyana yemek yemesinler, ama ikisi de birbirinin görüş mesafesinde olsun. bu tip durumlarda, 2 kedi beslemiş bir arkadaşımdan biliyorum, daha sonradan gelen kedi de triplere girebiliyor. bir de, zor bir ihtimal ev ortamında ama bazen büyük kedi küçüğü çok kıskanırsa boğabiliyor gidip hayvanı. yani gözünün önünden ayırma pek küçüğü. zamanla illa ki alışırlar birbirlerine. eğer büyük kedi ev kedisiyse daha kolay da olabilir. sokak kedilerinde 'burası benim territory'm' kafası oluyor çünkü.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...