7thBreath Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2011 Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2011 sesten korkan adam ilk defa görüyorum.
reyou Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2011 Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2011 küheylan said: AL LAN İŞTE ATTILAR YİNE. küheylan said: ALLAHIN AYILARI. abiiii.... sfhuahfafasf, resmen hissettim bende o tuylerin diken diken olsunu :D
Red Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2011 Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2011 bu konu erkek ırkının utanç duyması ve ibret alması gereken bir konu o top atıldığı zaman senin osmanlı ruhunu yaşaman gerekirdi BİR DAHA ATIN ULAN demeliydin ama korkuyorsun
pinkporing Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2011 Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2011 Seele said: Xenocide said: o değil de bu kız çok şanslı lan. cehenneme meydan okuyor. http://1.bp.blogspot.com/-vEmo6MMPY9A/Tb-1P5bqiLI/AAAAAAAAAD4/4XEe86ZuZYQ/s1600/game-of-thrones8.jpg su alev olsun yaksin hic umrumda degil. ayrica bu herkeze meydan okur. kizin ejderhalari var o kadar diyim. ateş olsa cürmü kadar yer yakar,ateş püskürten yerlerini yerim ben biz türküz bize bişe olmaz
Öne çıkan mesajlar