SNA1L Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2011 yıllar sonra telefon almaya karar verdim secenekler: samsung galaxy mini htc wilfire ikisi arasında kaldım bütçe max 700 android olsun istiyorum bunlardan hangisi iyidir yada bu fiyata baska ne secenekler var..? edit:buarada mp3 olarakta kullanıcagım için ses kalitesi vsde önemli ve wi-fi kesinlikle olmalı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SNA1L Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2011 up Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pasta Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2011 iphone hariç tüm telefonlar çöp. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SNA1L Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2011 :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2011 t20 iyi diyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2011 t20 video incelemesi cidden başarılı duruyo. sıfır hc wildfire s bulabilirsin 500 civarında piyasada. millet vodafone dan alıp alıp satıyo telefonu para kazanmak için. ben de bulursam taksitle alıcam bu aralar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SNA1L Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2011 samsung galaxy almaya karar verdim. inceleme Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kath Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2011 http://www.htc.com/tr/product/wildfire/overview.html Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kath Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2011 Hatta ikinci el desire bence. Sıfır ne oldu bilmiyorum fiyat olarak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2011 galaxy s 2 kullanıyorum, çok memnunum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2011 700 e mi aldın s2 yi? :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
herkesebendengazoz Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2011 kozalak said: t20 video incelemesi cidden başarılı duruyo. sıfır hc wildfire s bulabilirsin 500 civarında piyasada. millet vodafone dan alıp alıp satıyo telefonu para kazanmak için. ben de bulursam taksitle alıcam bu aralar. piyasada nasıl bulucam bunun sıfırını 500e,araştırdım nette hep 600kusur civarı fiyatı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2011 sahibinden.com a bak. millet vodafone dan alıp alıp satıyor bu ara. 460-550 arasında gidiyo fiyatlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
throine Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2011 wildfire s vodafone kampanyasıyla alınır ancak diğer türlü o telefona cidden 700tl verilmez. öyle bir tel istiyorsanız o kampanya kaçmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar