MehmetTW Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2011 Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2011 Arkadaşlar merhabalar.Benim Warhammer online hesabım var.Ama uzun bir süredir ara vermiştim oyuna ve bügün arkadaşla geri dönme kararı aldık.Fakat ben www.warhammeronline.com dan account management a girdiğimde bir farklılıkla karşılaştım.Kullanıcı adı ve şifre girme yeri sanırım değişmiş.iki kısımada mevcut şifre ve passwordumu girdim ama kabul etmedi.Ama oyunun launcherına girdiğimde hesabım expired olduğu için launcher ı açmadı yani şifre ve id de bi problem yok.Sanırım giriş kısmı değişmiş kullanıcı paneline.Acaba bana bu konuda yardımcı olabilirmisiniz acil yardımınız lazım.Teşekkür ederim kolay gelsin.
Hao Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2011 Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2011 kullanıcı adın " Elma " olsun, Elma_EUR olarak log in olmayı dene.
MehmetTW Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2011 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2011 nasıl ya ne alaka elma fln anlayamadım ?
Kojiroh Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2011 Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2011 Elma değil Armut yazması lazım kandırmayın
MehmetTW Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2011 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2011 arkadaşlar burda ciddi bi şekilde bişi yazdık saçma sapan yorumlar yazmayın.Varsa adam gibi yardım edicek birisi yardım etsin.Eğlenmeye gelmedim
Aluriel Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2011 Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2011 okuduğunu anlamıyor musun? account adının sonuna _eur ekleyip öyle dene diyor
MehmetTW Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2011 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2011 arkadaşlar bi yanlış anlaşılma var sanırsam.dediğinizi anladım merak etmeyin.Sadece kullanıcı panelime nerden erişicemi bulamadım.oyuna launcherdan giriş yapabiliyorum.warrhammer ın sitesinden accountmaneger dan 2 tane giriş yeri var bi sol sütte bi sağ altta ikisinede yazdım id pass ama giremedim.Ondan bahsediyorum
Hao Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2011 Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2011 format at, belki geçer :) bi de üstüne elma ye.
MehmetTW Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2011 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2011 Hasbinallah.Ya tmm sizden yardım isteyende kabahat...
Harir Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2011 Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2011 https://accounts.eamythic.com/ Buradan deniyorsun değil mi.Sonuna _EUR yazarak olmuyorsa kullanıcı adı kısmına kayıtlı mail adresini yazarak dene.
MehmetTW Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2011 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2011 yok o şekildede olmuyor.Siz karakterleriniz görüntülendiği kısma nerden giriş yapıyorsunuz.Subscribe yaptığınız kısma fln değiştimi bunlar komple ?
MehmetTW Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2011 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2011 EA Account Name olan kısımdan mi login olucam yoksa ,Mythic Master Account Name olan kısımdan mı login olucam oyuna ?
Herifcotr Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2011 Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2011 MehmetTW said: EA Account Name olan kısımdan mi login olucam yoksa ,Mythic Master Account Name olan kısımdan mı login olucam oyuna ? farketmez ama kullanıcı adınla değil artık, hesabının kayıtlı olduğu mail adresiyle login olman gerekiyo
Marl0_on Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2011 Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2011 direkt maille login oluyorsun sanırım artık.
Marl0_on Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2011 Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2011 account açık hala ya, ayda 3-5 girip bg yapiyorum. wowu filan denedim warun verdiği zevki alamadim ehuhe. hob oyuna dönse kesin başlarım, ama herkes farklı bir oyunu bekler oldu, perish de de oyundan zevk almıyorum hiç =
Hao Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2011 Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2011 perish, ergen ve sorunlu çocukların /1 de troll kasmaya çalıştığı bi komüniteydi en son. en fenaları da luranni ya, düşman başına :p
Marl0_on Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2011 Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2011 valla bi sürü healbotumuz var, gel heal atarlar sana diyerek kandırdı luranni, girdim bende sdf. daha ideal bir guild bulabilirsem aktif olarak premade çıkartan muhtemelen geçerim oraya.
Asgard Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2011 Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2011 hakkatten luranni ne mal bi bebedir ya her zaman öleydi
Hao Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2011 Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2011 30 üstü bi teyze luranni. bi kaç kere konuştuydum.
Asgard Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2011 Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2011 eğer alliance wb yönetmeye kalkarsa uzak durun.En son altdorfta wb yönetmişti unnamedde drama çıktı bütün officerlar felan bırakmıstı:D bazıları geri döndü tabi ama
Öne çıkan mesajlar