Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Account Management login sorunu

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Arkadaşlar merhabalar.Benim Warhammer online hesabım var.Ama uzun bir süredir ara vermiştim oyuna ve bügün arkadaşla geri dönme kararı aldık.Fakat ben www.warhammeronline.com dan account management a girdiğimde bir farklılıkla karşılaştım.Kullanıcı adı ve şifre girme yeri sanırım değişmiş.iki kısımada mevcut şifre ve passwordumu girdim ama kabul etmedi.Ama oyunun launcherına girdiğimde hesabım expired olduğu için launcher ı açmadı yani şifre ve id de bi problem yok.Sanırım giriş kısmı değişmiş kullanıcı paneline.Acaba bana bu konuda yardımcı olabilirmisiniz acil yardımınız lazım.Teşekkür ederim kolay gelsin.
Mesaj tarihi:
arkadaşlar bi yanlış anlaşılma var sanırsam.dediğinizi anladım merak etmeyin.Sadece kullanıcı panelime nerden erişicemi bulamadım.oyuna launcherdan giriş yapabiliyorum.warrhammer ın sitesinden accountmaneger dan 2 tane giriş yeri var bi sol sütte bi sağ altta ikisinede yazdım id pass ama giremedim.Ondan bahsediyorum
Mesaj tarihi:
MehmetTW said:

EA Account Name olan kısımdan mi login olucam yoksa ,Mythic Master Account Name olan kısımdan mı login olucam oyuna ?

farketmez ama kullanıcı adınla değil artık, hesabının kayıtlı olduğu mail adresiyle login olman gerekiyo
Mesaj tarihi:
account açık hala ya, ayda 3-5 girip bg yapiyorum. wowu filan denedim warun verdiği zevki alamadim ehuhe. hob oyuna dönse kesin başlarım, ama herkes farklı bir oyunu bekler oldu, perish de de oyundan zevk almıyorum hiç =
Mesaj tarihi:
perish, ergen ve sorunlu çocukların /1 de troll kasmaya çalıştığı bi komüniteydi en son. en fenaları da luranni ya, düşman başına :p
Mesaj tarihi:
valla bi sürü healbotumuz var, gel heal atarlar sana diyerek kandırdı luranni, girdim bende sdf. daha ideal bir guild bulabilirsem aktif olarak premade çıkartan muhtemelen geçerim oraya.
Mesaj tarihi:
eğer alliance wb yönetmeye kalkarsa uzak durun.En son altdorfta wb yönetmişti unnamedde drama çıktı bütün officerlar felan bırakmıstı:D bazıları geri döndü tabi ama
  • Yeni Oluştur...