Pawliger_Asgard Mesaj tarihi: Eylül 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2004 Evet 21 ağustos'ta Bursa/Gemlik Askeri veteriner okulu ve eğitim merkez komutanlığına teslim oldum. 24 Eylül de yemin töreni sonrası 3 günlük izine çıktım. Geçerken Bi uğrayım dedim kimler var kimler yok... Herkez iyidir umarım...[signature][hline][b]Dün Gitti Yarın Gelmedi "Anı" Yaşayalım... Email: [email protected] Amor a.k.a Pawliger Avaturk Exile [Radio Exile Dj Pawliger] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dingaer Mesaj tarihi: Eylül 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2004 iyiyiz valla seni sormalı iyi geçiyodur umarım zamanın ne kadar iyi olabilir tahmin edemiyorum ama[signature][hline]Uzaklardan bir yerlerden bir çığlık duyarsanız bilin ki o çığlık ümidini yitirmiş birinin çığlığıdır o yüzden siz siz olun ümidinizi kaybetmeyin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pawliger_Asgard Mesaj tarihi: Eylül 25, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2004 valla bursada rahatım ama usta bırlıgınde kotu olcak nedenı ıse bız kopek ıle mayın aramacıyız o yuzden %90 dogu sınırlara o yuzde rısklı olcak ama ne yapalım vatan borcu bu kanımızın son damlasına kadar verırız...[signature][hline][b]Dün Gitti Yarın Gelmedi "Anı" Yaşayalım... Email: [email protected] Amor a.k.a Pawliger Avaturk Exile [Radio Exile Dj Pawliger] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
decoy Mesaj tarihi: Eylül 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2004 zor ya dogu tarafı. Dikkatli ol bi patiyi kaybetmek istemyiz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Eylül 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2004 hadi bakalım kolay gele asker pati[signature][hline][b]''Nindyn vel'uss malar xuil phindaren zhal'la lor ulu uk uktan 'udtila naut doera natha phindar. Ka dos l'inya verve wund l' rendan l' rendan mziln l'inyan wund dos.'' Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MartinLGore Mesaj tarihi: Eylül 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2004 Yanlız benim bildiğim şehir dışına çıkmak yasak değil mi bu 3 günlük süre zarfında.. Benimde yakın bir arkadşaım dün geldi oyle dedi.. Biraz sonra çıkıcam yanına gidicem.. Hayırlı tezkereler dileyim sana pawliger..[signature][hline]Felek sana hayat diye ekşi bir limon uzattıysa, sen üstüne tekila ve tuz iste..... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pawliger_Asgard Mesaj tarihi: Eylül 25, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2004 ben sehır dısına cıkmadım kı bursadayım...[signature][hline][b]Dün Gitti Yarın Gelmedi "Anı" Yaşayalım... Email: [email protected] Amor a.k.a Pawliger Avaturk Exile [Radio Exile Dj Pawliger] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MartinLGore Mesaj tarihi: Eylül 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2004 Ha pardon pardon yanlış okumuşum... 3 günlük izne çıktım diyince, şehirdışı gibi geldi bi anda bana..[signature][hline]Felek sana hayat diye ekşi bir limon uzattıysa, sen üstüne tekila ve tuz iste..... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Eylül 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2004 iyiyiz asker sen kendine iyi bak asıl oralarda ^^[signature][hline] the unnamable is the eternally real Names is the origin of all particular things. Free from desire,you realise the mystery..Caught in desireyou see only manifestations...This source is called Darkness... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Eylül 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2004 İçin rahat olsun aslında, o mayınların %90'ı zaten geçen kaçakçılar tarafından kullanıldı. Adam sınırı yürüyerek geçiyor sırtında çuval dolusu çayla, tütünle, esrarla.Kalmamıştır fazla mayın merak etme =). Iyi şanslar...[signature][hline]To ascend you must die, you must be crucified.For your sins and for your lies, goodbye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Eylül 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2004 lol alexi.. hayırlı teskereler asker![signature][hline]herkes, düşlerinin büyüklüğü kadar özgürdür..(chE) I'm not fat;I'm big boned(obeLix) Üstüne Şehir Örten Şehir www.heavymetaltr.com/forum En uzağa ben işeyecem! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
decoy Mesaj tarihi: Eylül 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2004 said: Alexi_Septimus, 25 Eylül 2004 16:49 tarihinde demiş ki: İçin rahat olsun aslında, o mayınların %90'ı zaten geçen kaçakçılar tarafından kullanıldı. Adam sınırı yürüyerek geçiyor sırtında çuval dolusu çayla, tütünle, esrarla.Kalmamıştır fazla mayın merak etme =). Iyi şanslar... rofl Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar