Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Kimler ver kimler yok ?

Pawliger_Asgard

Öne çıkan mesajlar

Evet 21 ağustos'ta Bursa/Gemlik Askeri veteriner okulu ve eğitim merkez komutanlığına teslim oldum.
24 Eylül de yemin töreni sonrası 3 günlük izine çıktım.

Geçerken Bi uğrayım dedim kimler var kimler yok...

Herkez iyidir umarım...[signature][hline][b]Dün Gitti Yarın Gelmedi "Anı" Yaşayalım...

Email: [email protected]
Amor a.k.a Pawliger
Avaturk Exile
[Radio Exile Dj Pawliger]
Sosyal ağlarda paylaş

valla bursada rahatım ama usta bırlıgınde kotu olcak nedenı ıse bız kopek ıle mayın aramacıyız o yuzden %90 dogu sınırlara o yuzde rısklı olcak ama ne yapalım vatan borcu bu kanımızın son damlasına kadar verırız...[signature][hline][b]Dün Gitti Yarın Gelmedi "Anı" Yaşayalım...

Email: [email protected]
Amor a.k.a Pawliger
Avaturk Exile
[Radio Exile Dj Pawliger]
Sosyal ağlarda paylaş

Yanlız benim bildiğim şehir dışına çıkmak yasak değil mi bu 3 günlük süre zarfında..
Benimde yakın bir arkadşaım dün geldi oyle dedi.. Biraz sonra çıkıcam yanına gidicem..
Hayırlı tezkereler dileyim sana pawliger..[signature][hline]Felek sana hayat diye ekşi bir limon uzattıysa, sen üstüne tekila ve tuz iste.....
Sosyal ağlarda paylaş

İçin rahat olsun aslında, o mayınların %90'ı zaten geçen kaçakçılar tarafından kullanıldı.
Adam sınırı yürüyerek geçiyor sırtında çuval dolusu çayla, tütünle, esrarla.Kalmamıştır fazla mayın merak etme =).

Iyi şanslar...[signature][hline]To ascend you must die, you must be crucified.For your sins and for your lies, goodbye.
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Alexi_Septimus, 25 Eylül 2004 16:49 tarihinde demiş ki:
İçin rahat olsun aslında, o mayınların %90'ı zaten geçen kaçakçılar tarafından kullanıldı.
Adam sınırı yürüyerek geçiyor sırtında çuval dolusu çayla, tütünle, esrarla.Kalmamıştır fazla mayın merak etme =).

Iyi şanslar...

rofl
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...