Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

klavye pörtledi.

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
ya sabah işe gidicem diye bi kolonyalı mendille sildim laptopu işe geldim tuşların çoğu çalışmıyor ne yapsak ne etsek bilemedim.
açarken sorun çıkarmaya başladı sonrasında bios sesi falan vermeye başladı bip bip bip bip diye,en son bunu verdiğinde ana kartım yanmıştı baya tırstım.
usb klavye taktım şimdi onunla açabildim bir sorun yokmuş gibi görünüyor,şimdi vatana götürsem onun garanti süresinde ne yapıcam ki ben? stajda lazım bana.
bunun klavyesi bozuldu desek yenisi 80 lira falan vatana parası neyse vereyim takın yemişim garantisini desem yaparlar mı acep? pfs.
Mesaj tarihi:
inan nasıl başardığımı bende bilmiyorum bilgisayar açıldığında
,,,,,,,,,,,,,,,,,,,, şu tuş şöyle basılı kalıyormuş gibi o seste büyük ihtimal bunun yüzünden geliyor ama diğerlerinin çalışmamasının nedeni o olabilir mi onu bilmiyorum.

vatan çalıştığım şirketin hemen arkasında,çıkışta gidicem ama teknik servis yapmıyorlarsa iş yaş :/
Mesaj tarihi:
ahahaha bilgisayar nefes alamiyor birakkkk ehehhe. Mr_Hand uyusturucumu aldin keyfin yerinde. abi seni cok kiskaniyorum.

birde söyle birsey yapabilirsin hiz bir bicimde windowsu acip Word dosyasi ac bakalim hangi tuslar takiliyor/calisiyor.
Mesaj tarihi:
123450*-qtuıopü,işjhgfazxcvbnmöç. çalışan tuşlar gerisine bastığım anda sonsuz döngüde mesela 7 çalışmıyor di mi bastığım anda sürekli bunu yazıyor ,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,, tuşu söktüm hala yazıyor.
Mesaj tarihi:
kolonyalı mendille olmaz o dediklerin.

önce bişey dökülmüş sonra kolonyalı mendille kurtarmaya çalışılmış gibi duruyo.

hatta babaya "bak foruma sordum onlar da anlamadı" tarzında bir ifade verilmiş, sonra bu ifadeye kendi de inanmış gibi bir izlenim verdi.

yani kolonyayı komple döksen klavyeye yine çok bişi olmaz, düzelir kuruyunca.
Mesaj tarihi:
Esh said:

hatta babaya "bak foruma sordum onlar da anlamadı" tarzında bir ifade verilmiş, sonra bu ifadeye kendi de inanmış gibi bir izlenim verdi.

sadasdas
Mesaj tarihi:
ben bozulma nedenini anlamadım bunu söylüyorum öncelikle,
sabah 7.30 da çalışan aletin,10 da işe geldiğimde çalışmamasının normalden tek farkı kolonyalı mendille silmemdi o kadar.
üzerine bişi döktüm desem döktüm derim niye çalışmıyor böhüe yapmam.

lep tapım packard bell.
Mesaj tarihi:
Esh said:

adam haklı beyler.
  • Yeni Oluştur...