Aluriel Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2011 büyüklere saygı olayını geçeceksin. saygı isteyen hak edecek bi önce. sırf benden 5-10-20 yaş büyük diye saygı hakketmiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Angelotti Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2011 valla arkadaş, kadın yanlış yaptımı vurucan ağzına. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osuran_boga Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2011 japonların olayı nası ya adamlar o kadar teknoloji kasmış ilerlemiş filan yaşlılara saygı olayında acaşpler . ama bence saygı duyulsun ya yaşlanınca lazım olur torunlarıma her işi yaptırayım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cetintas Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2011 Hak eden büyükleri kastediyorum Serhat. Davarın biri her türlü öküzlüğü yapıp da sırf yaşı benden büyük diye tabi ki saygı göremez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pasta Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2011 niye sustunuz la Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Karea Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2011 açlıktandır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Regalya Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2011 Ben bunların gizli gizli uyuşturu kullandığını düşünmeye başladım hazır ellerinde güçde var içip koklayıp saçmalıyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cetintas Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2011 @Regalya Muhterem ne demiş? "Din bir afyondur, uyutur..." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
seraphiel Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2011 bu sömürücü din tüccarları tek tek ortadan kaldırılsa millet rahat bi nefes alır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2011 vaniLLe said: aile kurumuna zorda olan bi kadinin tek tusla polisi aramasi mi zarar veriyor, yoksa adamin kadini bu iskenceye maruz birakmasi mi ? Adamlar kadına dayak atılabilen bir aile'nin aile olabileceği kafasında ya mallığa bak hehe. Nolur ya kocasıdır bir iki tartaklasa bişey olmaz onlar kendi aralarında çözerler bunu diye düşünüyorlar herhalde. En kötü senaryo olarak bunu kötü amaçlarla kullanan bir kadın aklıma geliyor bu durumda da kadına ceza verilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2011 Suark said: heh nil bak o da olabilir, düşünsene bizim yaşadığımız stresi? - hayatım sana bugün çicek getiremedim -NEEEAAAAA???!! BASIORM BAK TUŞA KGOŞ KAP GEL buda olabilir netekim. eğer kadına şiddet uygulandığına dair bir bulgu yoksa (darp izi vs) bu şekilde hizmeti kötü kullanan kadına ceza verirsin olur biter. polisin sivil halka bu kadar yakın olmak zorunda olması kötü ama malesef her gün bir erkek tarafından öldüren kadın haberi okuduğumuz bir ülkede geçici olarak bu tarz önlemlerin alınması lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2011 @ardeth yup, orda makara yapıodum zaten =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar