demian Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2011 http://www.posta.com.tr/turkiye/HaberDetay/_Siddet_goren_kadin_polis_cagirmamali_.htm?ArticleID=82731 "Lütfi Şenotrolololo" said: Özerk Diyanet Vakıf Çalışanları Birliği Sendikası (DİN-BİR-SEN) Genel Başkanı Lütfi Şenocak, şiddet gören kadının tek tuşla polisi çağırmasının evlilik kurumuna zarar vereceğini söyledi Lütfi Şenocak, yaptığı yazılı açıklamada, son zamanlarda basında yer alan "Şiddete uğrayan kadın tek tuşla polis çağırabilecek" haberine tepki göstererek, bu tür uygulamaların, aile birliğini sarsacağını, kaybolan değer yargılarının ve güvenin tamamen yok olacağını belirtti. Aile yaşantısında iyi veya kötü, birçok meselenin aile içerisinde kalması gerektiğini, dışarıdan müdahalenin uygun olmadığını ifade eden Şenocak, tahrik niteliği taşıyacak bu uygulamanın evlilik kurumuna daha fazla zarar vereceğini açıkladı. Aile içi anlaşmazlıkta en son müracaat edilecek bir kurumu ilk merci olarak göstermenin, aile içindeki dengeyi alt üst edeceğinin altını çizen Şenocak, Şahin’in belli hassasiyetleri dikkate alarak kadının başvuru mercilerini "Kadın ve erkeğin tarafından, her ikisinin de itimat edeceği hakemler, Diyanet İşleri Başkanlığı aile irşat bürosu, Sosyal Hizmetler bünyesinde aile içi eğitim hizmetleri" şeklinde belirlemesi gerektiğini savundu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xieon Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2011 ''Acayip Merak Ettim'' Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2011 oy oy oy ne kafaları bunlar yaaa çok fena çok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2011 o sistem saçmalık da, sistemin saçma olacağına dair açıklama yapmak din-bir başkanına kalmadı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2011 tek tusla yokedilebilse keske su zihniyet ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2011 dayak ve cennetle iligili bir cümle kurmak isterdim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Qualance Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2011 said: Aile içi anlaşmazlıkta en son müracaat edilecek bir kurumu ilk merci olarak göstermenin, aile içindeki dengeyi alt üst edeceğinin altını çizen Şenocak, Şahin’in belli hassasiyetleri dikkate alarak kadının başvuru mercilerini "Kadın ve erkeğin tarafından, her ikisinin de itimat edeceği hakemler, Diyanet İşleri Başkanlığı aile irşat bürosu, Sosyal Hizmetler bünyesinde aile içi eğitim hizmetleri" şeklinde belirlemesi gerektiğini savundu. said: Bunun sonucunda da ulvi bir değer olan aile ortamına şiddet hakim olacak ve ailenin ne demek olduğunu bilmeyen nesiller büyüyecektir." Özetle Haaaaaaaaaa diyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2011 ya aslında adam haklı biraz - gerçekçi olmak lazım - da bunun dinle ne alakası var onu çözemedim ben. adam dinen caiz deildir falan mı diyor? yoksa sadece din bir sen başkanı olduğu için "dinciler çok reöeöerö" mi diyoruz? koroyu bilelim de öle katılalım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pasta Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2011 Tuş uygunsuz bi yerdedir lan belki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2011 adam neden haklı? :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pasta Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2011 Kadına şiddet uygulamamak falan bizim uydurduğumuz şeyler hep. belki dövmek doğrudur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Qualance Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2011 Suark said: ya aslında adam haklı biraz - gerçekçi olmak lazım - da bunun dinle ne alakası var onu çözemedim ben. adam dinen caiz deildir falan mı diyor? yoksa sadece din bir sen başkanı olduğu için "dinciler çok reöeöerö" mi diyoruz? koroyu bilelim de öle katılalım said: başvuru mercilerini "Kadın ve erkeğin tarafından, her ikisinin de itimat edeceği hakemler, Diyanet İşleri Başkanlığı aile irşat bürosu, Sosyal Hizmetler bünyesinde aile içi eğitim hizmetleri" şeklinde belirlemesi gerektiğini savundu. özetle yazı çevir kazı yanmasın hesabı olmuş söylemek istediği noktada özetle bu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2011 lan evlilik mi kalmış zaten, kadın canının derdinde. minyon kafası işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2011 e gene din lafı geçmio ki orda? ne bi kıssa var ne bi hikaye ne bi ayet? sadece regulasyon uyarlamasından bahsediyor. Ya haklı deil de, demek istediği bişey var orda. Aile kurumuna gerçekten zarar verir böyle şeyler. Bide, çözüm bu deil yani. Analar oğullarını adam gibi yetiştirse, bireylerde daha az kompleksli olsa böle durumlar oluşmayacak. nese o işin başka boyutu taib Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pasta Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2011 Özerk Diyanet Vakıf Çalışanları Birliği Sendikası (DİN-BİR-SEN) Genel Başkanı Lütfi Şenocak, Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2011 tabı gonul ısterdıkı adın tuşa bassın nınja kamplumbaghalar cıkıp adamı tartaklasın ve sonsuza kadar mutlu olsunlar. Zaten kadın dayak yemeye basladıysa, ne arkadasında donebilecegi bi baba vardır ne maddi imkanı vardır.o kadın zaten basamaz o tuşa :s Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2011 Adam kadına şiddeti, "şiddet görmese de polisi arar kadın, kötüye kullanır aileye zarar verir" e getirerek meşrulaştırmaya çalışmış gibi geldi bana Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2011 Suark said: e gene din lafı geçmio ki orda? ne bi kıssa var ne bi hikaye ne bi ayet? sadece regulasyon uyarlamasından bahsediyor. Ya haklı deil de, demek istediği bişey var orda. Aile kurumuna gerçekten zarar verir böyle şeyler. Bide, çözüm bu deil yani. Analar oğullarını adam gibi yetiştirse, bireylerde daha az kompleksli olsa böle durumlar oluşmayacak. nese o işin başka boyutu taib ya illa acik acik allahin adini mi vermesi gerekiyor. ortada iste. aile kurumuna zorda olan bi kadinin tek tusla polisi aramasi mi zarar veriyor, yoksa adamin kadini bu iskenceye maruz birakmasi mi ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2011 heh nil bak o da olabilir, düşünsene bizim yaşadığımız stresi? - hayatım sana bugün çicek getiremedim -NEEEAAAAA???!! BASIORM BAK TUŞA KGOŞ KAP GEL buda olabilir netekim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2011 tanistirayim abi, pelin suark, suark pelin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2011 @vanille evet allahın adını vermesi gerekiyor. Adamın soyledıgı seyın dınle uzaktan yakından alakası yok, ne bir ayet sunmuş ne "dinimizde böledir" demiş. Sadece kendi düşündüğü aile yapısını savunmuş adam. Konu ne din, ne dinciler. Ha töreciler gelenekçiler dersin anlarım ama dinciler deil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2011 hala aile kurumu diyorsun ya o komik baya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
demian Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2011 Suark said: heh nil bak o da olabilir, düşünsene bizim yaşadığımız stresi? - hayatım sana bugün çicek getiremedim -NEEEAAAAA???!! BASIORM BAK TUŞA KGOŞ KAP GEL buda olabilir netekim. of ne güzel kafalar bunlar ya. ne içiyorsunuz anasını satayım? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2011 ya adamın mevkii itibariyle o birliğe mensup din adamlarının ortak görüşü gibi algılanması gayet doğal. Kimse İslam şöyle İslam böyle dememiş. Dindar denmemiş dinci denmiş. Alınganlık etme Suark :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vivavale Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2011 Aluriel said: lan evlilik mi kalmış zaten, kadın canının derdinde. minyon kafası işte. +1 abi kadın polisi cagırıyosa son care olarak cagırıyodur,canının derdindedir.Durduk yere neden evliligini tehlikeye atsın. neden diy.vakfı sendika baskanı bu sekilde ötmüs anlamadım :S summon erolbüyükburc en cok beni dinliceksiniz tribi gibi geldi bana Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar