sandalye Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2011 Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2011 Celal Bayar Üniversitesi’ne Bülent Arınç’ın gelmesini protesto eden ve rektörün “Sizi okuldan atarım” dediği iki öğrenci okuldan uzaklaştırıldı. said: Rektör Pakdemirli, öğrencileri, “Atatürk’ten sen görev alamazsın, görev aldıysan ben de sizi okuldan atarım. Cumhuriyeti savunacak biri varsa o da benim. Ben rektörüm. Siyasi slogan atarsanız üniversiten atarım sizi. Derhal dağılıyorsunuz. Emniyet görevlileri, slogan atarlarsa kimliklerini toplayın, ben rektör olarak taahhüt ediyorum, hepsini üniversiteden atacağım” demişti. http://gundem.milliyet.com.tr/-atarim-dedi-uzaklastirdi/gundem/gundemdetay/04.08.2011/1422544/default.htm?ref=facebookmypage
nileppezdel Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2011 Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2011 diyecek bir şey düşündüm ama bulamadım :/ rezalet
Wispy Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2011 Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2011 Üniversiteden atılma kalkmamış mıydı ya.
Tokasra Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2011 Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2011 Abi atmamış ki uzaklaştırmış. Sözünün eri bile olamamış.
Esh Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2011 Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2011 ağzınıza biber sürerim argümanından farklı değil sdf ama sol protestoyu yumurta atmaya indirgeyen ergenler utansın da demek istiyorumç
Archangel_ Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2011 Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2011 olum bu haber eski haber değil miydi edit: haa, o haberin sonucunun haberiymiş
Osuran_boga Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2011 Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2011 gençler de "atmazsan adam deilsin" demişler adam mecbur kalmış
Cthulhu Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2011 Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2011 böyle etrafında çember oluşturup atamaz kiiiiiii atamaz kiiiiiiiiii yapmışlar, çok kızmış.
Öne çıkan mesajlar