Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

dental hadise(dişimi çektirdim)

Craven

Öne çıkan mesajlar

allahım biraz önce azı dişimi çektirdim.senelerdir kaçıodum kanal tedavisinden diş dişlikten çıkmıştı çekilmek zorunda kaldı

yaklaşık 5 dakka önce çektirdim.dişi ortadan 2ye yardı öyle çekebildi anca.tutulcak yeri yokmuş heh.şu an uyuşturulma nedeniyle ağzımın o kenarından salya akıyo bazen:)ağzımda büyük bi pamuk ve yüzüm kaymış vaziyette.önümde peçete içinde elime tutuşturulmuş diş parçalarım

burdan bütün herkese öğüt vereyim bide tam olsun.dişçiye vaktinde gidin sonra çok üzülürsünüz ibret olsun sizlere halim.

bu gece çok acı çekicem....[signature][hline]The next time you're having a bad day imagine this;
You're a Siamese Twin.
Your Brother,attached at your shoulder,is gay
You're not.
He has a date coming over tonight.
You have only one **s
Sosyal ağlarda paylaş

chemical hemen yaptır dolgunu abi.yoksa benim gibi kanal tedavisi yaptırmak zorunda kalırsın
ha sen benden de özensiz davranırsan böle dişini çekerler:)[signature][hline]Rangermania
Bugarea[a.k.a The Bonzi Buddy] 15 Eylül 2004 20.09 tarihinde demişki:
demin çette ağlıodun *fıstık atar* *fıstık atar* diye

Sosyal ağlarda paylaş

1 hafta mı? pazartesi okul açılıyo olamaz ya.of neyse tipim kaymaz inşallah.

artık 1 dişim eksik yaşicam yas tutuyorum.[signature][hline]The next time you're having a bad day imagine this;
You're a Siamese Twin.
Your Brother,attached at your shoulder,is gay
You're not.
He has a date coming over tonight.
You have only one **s
Sosyal ağlarda paylaş

benim dişler dökülmeden biyonik vücutlar gelse ya yarabbi..[signature][hline]Deekin - Level 4 Kobold Bartman vs Raistlin - Level 41 Demi-Goth
*Raistlin casts Haxxored Hantergranate of Doom 3*
*Deekin plays Kalashnikof*
*Raistlin dances to the rythym of the drums and afterwards the lead*
*The party gains experience: IDKFA XP*
*Deekin gains new character level: Über-Char of TSR Writer*
Sosyal ağlarda paylaş

var ki biyonik vucutlar . bak mesela arkansise selam nasilsin dersen soyleyecegi tek sey :

"i'm an android , living tissue on a metal endo-skeleton"

ama herseferinde bunu soyler . o yuzden ben adamin artik normal bir insan olmadigini dusunuyorum .[signature][hline]You must be silent in front of my famous presence .
Sosyal ağlarda paylaş

kanal tedavisinin neyinden korkuyonuz ki? ben yaptırdığımda nerdeyse hiç sorun çıkmadı. bi ilaç sürüyor dişin içindeki sinirler ölüyor, akşam biraz ağrıyo. sonrasında ölü sinirleri dişin içinden çıkartıp (zerre ağrı olmuyo) dolgu yapıyo o kadar. sonra hayatınıza mutlu mesut devam ediyorsunuz.[signature][hline]Soru: Bir ampulü değiştirmek için kaç tane C++ programcısı gerekir?

Cevap: Hala fonksyonel düşünüyorsun!
Doğru tasarlanmış bir ampul nesnesi, değiştirme metodunu genel ampul nesnesinden miras alır!
Sosyal ağlarda paylaş

said:
decoy, 25 Eylül 2004 16:18 tarihinde demiş ki:
lol daha beklersin bionical body olayını

dişlerim de yarın sabah dökülmeyecek herhalde, 20-30 yıla çıksa yeter..[signature][hline]Deekin - Level 4 Kobold Bartman vs Raistlin - Level 41 Demi-Goth
*Raistlin casts Haxxored Hantergranate of Doom 3*
*Deekin plays Kalashnikof*
*Raistlin dances to the rythym of the drums and afterwards the lead*
*The party gains experience: IDKFA XP*
*Deekin gains new character level: Über-Char of TSR Writer*
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...