deadwoll Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2011 Erasmus hedesiyle tez yazmaya Almanya'ya gidiyorum da, okuldaki belgelerim daha yeni halloluyor, önümüzdeki hafta herhalde vize için randevu alacağım ama bu randevu için ne kadar beklerim? Gidip de 2 ay sonrasına falan gün vermezler değil mi? Ekimde orda olmam gerekiyor çünkü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2011 almanya hep randevuyu geç veriyor die biliyorum böle 1 ay sonrasına falan en kısazamdna git bi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2011 Okuldan vize yazısını alabilsem gideceğim de, attığım mailin altına uygundur yazamadı danışmanım 3 gündür. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2011 elinde okuldan onayli belgen oldugu zaman cok bekletmiyo olmalari lazim. yani ugrastirirlar, gidecegin güne bir gün kala da yollayabilirler vizeni. hazirlikli ol. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2011 vanille abla almanlar sux söyliyim sana. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GEd Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2011 Ankaradan randevu alacaksan kafadan 1 ay sonraya veriyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2011 öyle tabi, farkindayim. zamaninda bi 9 sene önce buraya gelirken, hayvan hatunun teki belgelerimizi kaybettigi ya da unuttugu icin 6 ay fazladan beklemistik. bürokrasi hedeleri cok fena bunlarin. iyi birisine denk geldin mi takir takir halledersin de yoksa islerini. ama vize isinde isin icine bir sürü kisi giriyo tabi daha farkli. bi de zaten max 3 ya da 6 aylik vize vericekler sanirim arkadasa, sonra gidip uzatmak zorunda kalacak okul belgeleriyle vs. o yüzden daha kolay olacagini düsündüm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2011 6 aylık vize verecekler sanırım, İstanbul'dan alacağım randevuyu, bir de hem Almanya'dan hem buradaki okuldan konsolosluğa yazılmış yazı var elimde. Eylül 30'a kadar çıksın da np. Gerçi gerizekalı okulum bir türlü veremedi vize yazısını ama kısmet bakalım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GEd Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2011 1 temmuzdan itibaren vize çıkıyor artık, bir kolaylıklar sağlamışlar. Çok ciddi belge eksikliğin yoksa veriyorlar. Ama kuyruklar randevu tarihleri hep uzun. İzmir 3 hafta sonraya veriyor bu aralar, ankara 1 ay sonraya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2011 Çıkmazsa zaten FUUUU diye gezerim bir sene sdf, tezimi her şeyimi oraya göre ayarladım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2011 nereye basvurdun almanyada. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2011 Başvurmadım ya, okulun anlaşması vardı erasmus için, yüksek lisansta tez yılımda gidiyorum diye oradan ders, danışman falan ayarladım, enstitüyle falan akraba oldum. Georg-August Universitat Göttingen tam ismi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kendercik Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2011 1-2 hafta önce aradığımda hemen ertesi gününe veriyorlardı randevuyu. Evrağım hazır olmadığı için almadım hala. Erasmus'a da gitmiştim bir ara. Cuma sabahına randevu aldım, cumartesi günü kargo şirketine vermişlerdi pasaportumu. Erasmus programı için çok çabuk çıkartıyorlar vizeyi. Şimdi de normal eğitim için başvuracağım da 3 haftalık bir banka hesabı açma süresi ardından vize başvuru, 3 haftalık vize çıkma süresi falan gibi şeyler var önümde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kithnos_1 Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2011 Beyler , yeni konu açmayayım buradan sorayım . Şimdi 6 aylık (varsa bir yıllık Schengen alayım diyorum) , turistik . Dursun , arada ucuz bilet olursa h sonları kaçarım diye. Haliyle uçak ve otel rez vermeyeceğim. Daha önce alınmış Almanya , İtalya schengenleri var , İsveç oturma iznim var eski , bi kaç da UA ve BY vizleri vs var. Mali durumda bir sıkıntı yok , iş yeri sahibiyim. Yalnız çift anadal sayesinde hala öğrenci de görünüyorum sanırım , belge alabilirim sanırım :) Öğrenci gibi mi başvursam , iş sahibi gibi mi ? Sonra darlamasınlar , mali raporlar, şirket kayıtları falan gibi? Her hangi bir neden olmadan uzun süreli vizeyi vermemezlik yaparlar mı? Hollanda kons tan başvurayım diyorum ya da Letonya falan. Birşey olursa invitation yollayabilecek tanıdıklarım var diye. ama kons fark etmez , şengen olduğu sürece. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2011 6 aylık turistik vize alabilirsen nasıl yaptığını detaylı anlatmanı rica edicem. alman turistik vizesi dediğin olay şu, otel ve uçak rezervasyonlarına 800 euro harcarsın, bi dünya belge hazırlarsın, 1-5 ağustos arası için vize istersin, sana verdikleri vize 2-4 ağustos olur. herifler sırf kıllık. başka bi ülkeden dene bence eğer uzun dönemli turistik istiyorsan ki oluyorsa ben de istiyorum :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2011 İngiltere için arkadaşım 2 haftalığına diye başvurdu 1 sene vize aldı. Her ülke cins cins anasını satıyım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GEd Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2011 Almanya cinsin onde gideniyle , daha once belirttigim gibi 1 temmuz 2011 itibariyle biraz daha insan olmaya basladilar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kithnos_1 Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2011 Almanya'dan 2004 te almıştım vize ama kısa süreliydi . Kıl mıdır değil midir bilemiyorum. Ztn büük ihtimalle NL , ya da LV den başvurucam dediğim gibi. Bakalım , buraya yazarım detaylarını. 2 haftaya 1 yıllık iyiymiş :) Daha önce UK vizesi çok aldıysa , ya da babası/annesi dvmlı alıyor iş için ve arası iyiyse ondandır belki ? Benim ark ın da annesi devamlı iş için Fransadan alıyor , geçenlerde kendisi de 2. kez vize için başvurdu 2 yıllık mı ne verdiler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Amoled Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2011 Ben olsam vize vermem sana. Paran var diye Türk nufusuna +1 olucan orada, ciddi göç potansiyelin var. Muhtemelen alamazsın vize. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kithnos_1 Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2011 Vizeyle göçün ne alakası var? Parası olan adam niye illegal göçsün :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Mikael_ Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2011 Benim için de aynı durum Belçika için geçerli. 3-4 gün sonra vizeyi halletmek için İstanbul'a gideceğim tekrardan. İnterrail ile Brüksel amsterdam lüksemburg'a gideceğim. Belgelerim hazır Eylül başına kadar vize verirler mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar