kozalak Mesaj tarihi: Ocak 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2012 makro cozumleri iyiymis ya, aklimda bulunsun bunnar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Ocak 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2012 2. el 1000-2000 arası shutterda(muhtemel), 1.5 sene garantisi devam eden bi canon eos 600D var. 1500tl diyo eleman. fiyat nası sizce? sadece body+uzaktan kumanda ve yedek pil. alınır mı? şöyle summonlayayım bi :D Dynamick said: Nekro said: 7thBreath said: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Ocak 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2012 lensi de mi vermiyor? berbatmış fiyat o zaman. o fiyat +~100tl maks.'a kit lensli sıfırını bulabilirsin sirkeci'den =) garanti muhabbetine kulak asmayın bence resmi garanti baş ağrısından başka bir işe yaramaz muhtemelen zaten sapasağlam aletler.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Ocak 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2012 esasen ben de garanti konusunda oyle düşünüyorum.spot almak daha mantıklı geliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Ocak 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2012 Aynen 1700-1800 civarına bulunur 18-55 lensle beraber. 1400-1500 arası değişiyor zaten yurtdışı 0 satış fiyatları da. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Ocak 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2012 spot aldığın zaman bizzat muhattabın bir insan ve bir dükkan oluyor ve bu adam sana iyi davranmak zorunda kalıyor çünkü hem adamın adresi belli hem de kullanıcılar interneti çok efektif kullandığından kötü muamele yapan dükkanlar çok kısa zamanda rezil oluyorlar daha nasıl anlatayım bilemedim =p öbür türlü kurumsal bir bürokrasi zincirinden geçiyosun aptal bir problemi çözdürmek için :P ki problem çıkma olasılığı gerçekten az oluyor. edit: biz geçen ay 1650TL'ye aldık 600D+kit lens'i 2.katta bir dükkandan bir arkadaşa (demin mesaj atarken emin değildim mesaj attım şimdi söyledi tam fiyatı) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Ocak 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2012 çok iyiymiş ya. bi 600d+kit lens(belki) + 50mm beni bekler o zaman. şu bozdağ fotonun da yorumlarını okudum nette de herkes memnun çok da uygun fiyatları varmış. spot ürün satıyor mu bilmiyorum gerçi ama gidince görücez. bu hayyam kaça kadar açık bu arada? yarın akşam giderim belki... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Ocak 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2012 18.00 - 19.00 esnafın gitme saati Sirkeci'de genel olarak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Ocak 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2012 iş çıkışı yetişemiycez o zaman. haftasonu da memleketteyim. neyse artık gelecek haftaya kadar sabredelim :D gerçi pazar günü sabahtan geliyorum. pazar açık mı orası? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Ocak 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2012 pazar kapalı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Ocak 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2012 holy shit meh. neyse bekleyecez o zaman. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seperate Mesaj tarihi: Ocak 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2012 canon 7d ile 24-70 f2.8 L alıcam bu haftaiçi inşallah,aramızda 7d veya bu lens kullanıcısı var mıdır fikirlerini alayım ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
7thBreath Mesaj tarihi: Ocak 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2012 kozalak said: çok iyiymiş ya. bi 600d+kit lens(belki) + 50mm beni bekler o zaman. şu bozdağ fotonun da yorumlarını okudum nette de herkes memnun çok da uygun fiyatları varmış. spot ürün satıyor mu bilmiyorum gerçi ama gidince görücez. bu hayyam kaça kadar açık bu arada? yarın akşam giderim belki... spot ve 2. elci zaten. Git otur konuş, bize 50mm sadece 10 lira kar farkı koyup vermişti sirkecide o fiyata kimse vermiyordu gerçi 50mm ucuz bir lens ama olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Ocak 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2012 Resul abi haftasonları pek ilgilenmiyomuş müşterilerle ya. kalabalık olduğu için dükkan. öyle yazmışlar sdfg. diğer gideceğim yer de odak foto. ikisi yan yanaymış zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Ocak 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2012 Seperate said: canon 7d ile 24-70 f2.8 L alıcam bu haftaiçi inşallah,aramızda 7d veya bu lens kullanıcısı var mıdır fikirlerini alayım ?fikir vermemiz için kullanıcısı mı olmamız gerekiyor? :P niye 7D ile 24-70'i seçtin ki mesela, sen zaten bişeyleri düşünüp bu 2'liyi almaya karar vermiş olmalısın geriye de pek diyecek bişeyin kalmaması gerekir aslında. bana kalsa 5dmk2 ile 24-105/4'ü ben tercih ederdim çünkü 24-70 aralık itibariyle apsc'ye pek hitap etmiyor eğer ki özel bir sebebin yoksa. f2.8 lens istediğimden diyecek olursan da tamron 17-50/2.8 gibi çoook ucuz alternatifini incelemeni yok illa para vericem diyorsan da canon 17-55/2.8'i incelemeni tavsiye ederdim. 24-70'in pahalı olmasının sebebi tam kare sensörü doyurabilecek bir zoom lens olmasından kaynaklıdır. Apsc sensöre takınca biraz israf etmiş olursunuz bütçenizi. Tabii bu benim fikrim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Ocak 30, 2012 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2012 7d üzerine 70-200mm f2.8 tak harikalar yarat. ha genel olarak canon sux arkadaş. command dial hedesini beğenemedim hiç :P X( onun dışında evet 7d üzerine 24-70 bence de biraz garip kaçar gibi geliyor. tercihen 35mm f1.8 + 70-300 alırdım herhalde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Ocak 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2012 PC Gold da 550D+18-55 IS kit lens 1700 tale. fiyat nasıl? hayyamda da taksitli 1550 civarına satıyolarmış (kit lens is mi is2 mi bilmiyorum). alınır mı bu fiyata gold dan? tabi hayyamda yanında çanta sd kart tripod vs de veriyolar. ama ne kadarlık bu malzemeler bilmiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Şubat 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2012 PC Gold'da üfürüyorlar, hayyamdan al bence. 1550'ye yanında saydıklarınla beraber bayağı iyi fiyatı. Bu arada kit lens IS2 zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Şubat 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2012 odak fotoyu aradim 550d 1400, 600d 1600 lira.kit lensle beraber. 600d alicam galiba. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Şubat 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2012 (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Şubat 2, 2012 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2012 Bir genc daha "you can canon" gazina gelip kaybolur. 8-) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Şubat 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2012 :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Şubat 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2012 DynamicK said: Bir genc daha "you can canon" gazina gelip kaybolur. 8-) Bir gün herkes canonlu olacak haha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Şubat 2, 2012 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2012 bu yuzden hem gs hem nikon taraftariyim :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Şubat 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2012 D90 güzel, D90 cici. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar