Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Motor alcam yardım

BeIlow

Öne çıkan mesajlar

arkadaşlar motor alcam benim isviçrede harley var ama türkiyeden almayı düşünüyorum sizce almalımıyım yoksa gümrük parasına kıyıp harleyi mi getirtsem eğer al diyorsanız ne alayım motor yamaha yarış motorlarından vardı bende sattım :([signature][hline]Sohbet etmek isteyenler buyursun :)
[email protected]

Dogmeat, 31 Ağustos 15:28 de demiş ki :

yüzde seksen yapamıcaz ama o yüğzde 30 a deli gibi tutunaCAM

Sosyal ağlarda paylaş

cidden azcık karışık olmuş :) şimdi ben türkiyedeyim yeni motor alcam ama isviçrede annemin yanında benim harleyim var sizce burda yeni motor mu alayım yoksa anneme harleyimi göndermesini söyliyim ?[signature][hline]Sohbet etmek isteyenler buyursun :)
[email protected]

Dogmeat, 31 Ağustos 15:28 de demiş ki :

yüzde seksen yapamıcaz ama o yüğzde 30 a deli gibi tutunaCAM

Sosyal ağlarda paylaş

kanuniler çok ama çok kötü, servisten çıkmıyorlar.[signature][hline]Özgürlüğün değerini ancak onu kaybedince anlarsınız. En zavallı insan ise esaret altındayken kendisini özgür zannedendir.

bi fransız gastesi de şey demiş:
"ırak üç parçaya ayrılıcak.
1-normal
2-süper
3-kurşunsuz"
Sosyal ağlarda paylaş

bence şöle yap:
isviçreden ne motor istiosan al sora buraya getir burda çok pahalı çünkü..harley ne bu arada chopperdan racing e geçmeni gerektiren nedir onuda anlayamadım tamamen farklı çünkü![signature][hline]gönlünde yer yoksa güzelim,dert etme ayakta da giderim...
Sosyal ağlarda paylaş

• 2 hafta sonra ...
http://www.mobile.de/cgi-bin/searchPublic.pl?new=1&bereich=krad&category=1300&sprache=1

Arkadaşım eğer yurtdışı düşünüyorsan bu siteye bak derim. almaca bi site ama anlaması çok kolay sadece boşluklara seçeneklerle sunulmuş özelliklere tıklıyarak aramanı yapabilirsin.Almanyanın en gelişmiş motorlu taşıtlar arama sitesidir.

Ayrıca otomobil aramak istiyenler ise www.mobile.de adresinden sol koşede bulunan pkwsuchen kısmına tıklayarak arama yapabilirler..[signature][hline]Use your bullets wisely. you may want to use the last one on yourself.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...