BeIlow Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2004 arkadaşlar motor alcam benim isviçrede harley var ama türkiyeden almayı düşünüyorum sizce almalımıyım yoksa gümrük parasına kıyıp harleyi mi getirtsem eğer al diyorsanız ne alayım motor yamaha yarış motorlarından vardı bende sattım :([signature][hline]Sohbet etmek isteyenler buyursun :) [email protected] Dogmeat, 31 Ağustos 15:28 de demiş ki : yüzde seksen yapamıcaz ama o yüğzde 30 a deli gibi tutunaCAM Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tyrael Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2004 valla ben tam anlamadım... sen şimdi isviçredesin ve türkiyeden motormu almak istiosun? yamaha yarış motorun vardı harley mi alacaksın? biraz daha açık yazarsan ii olur![signature][hline]gönlünde yer yoksa güzelim,dert etme ayakta da giderim... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BeIlow Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2004 cidden azcık karışık olmuş :) şimdi ben türkiyedeyim yeni motor alcam ama isviçrede annemin yanında benim harleyim var sizce burda yeni motor mu alayım yoksa anneme harleyimi göndermesini söyliyim ?[signature][hline]Sohbet etmek isteyenler buyursun :) [email protected] Dogmeat, 31 Ağustos 15:28 de demiş ki : yüzde seksen yapamıcaz ama o yüğzde 30 a deli gibi tutunaCAM Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pan Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2004 bence isviçreye geri doneceksen harley dursun orada, buradan makul fiyata chopper istiyosan chopper al racing istiosan racing ama pahalı bence, benim için de tehlikeli yani binersem ölürüm:D , eğer kalcaksan burda getirt tabi ki.[signature][hline]wtf? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yevaud Mesaj tarihi: Eylül 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2004 www.kanuni.com bi baksana siteye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fedaykin Mesaj tarihi: Eylül 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2004 kanuniler çok ama çok kötü, servisten çıkmıyorlar.[signature][hline]Özgürlüğün değerini ancak onu kaybedince anlarsınız. En zavallı insan ise esaret altındayken kendisini özgür zannedendir. bi fransız gastesi de şey demiş: "ırak üç parçaya ayrılıcak. 1-normal 2-süper 3-kurşunsuz" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zagg Mesaj tarihi: Eylül 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2004 Bi tur atabilirmiyiz :) http://forum.paticik.com/view.php?id=87151[signature][hline]«³¹®¤R_e¤³_X¤³¹x¯²-» Can't Remember Anything Can't Tell If this Is True or Dream Deep down Inside I Feel to Scream..... Üye hatalarını 173-110-143 nolu icq'ya bildiriniz.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BeIlow Mesaj tarihi: Eylül 1, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2004 ben pek korkmam kazadan :P asılcan gaza çarparsan en falza ölürsün cennette gezinen tek tekerlekli sahibi olan insan sen olursun[signature][hline]Sohbet etmek isteyenler buyursun :) [email protected] Dogmeat, 31 Ağustos 15:28 de demiş ki : yüzde seksen yapamıcaz ama o yüğzde 30 a deli gibi tutunaCAM Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
inf Mesaj tarihi: Eylül 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2004 Kesin dönüş yaptıysan bence kendi motorunu getir. Gümrüklü hali bile daha ucuza geliyor Türkiyedeki fiyatlarından Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tyrael Mesaj tarihi: Eylül 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2004 bence şöle yap: isviçreden ne motor istiosan al sora buraya getir burda çok pahalı çünkü..harley ne bu arada chopperdan racing e geçmeni gerektiren nedir onuda anlayamadım tamamen farklı çünkü![signature][hline]gönlünde yer yoksa güzelim,dert etme ayakta da giderim... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ravenloft Mesaj tarihi: Eylül 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2004 Benim bildigim kadariyla Harley in tadina varen birdaga harley inemezmis. Yani harley dan sonra racer kullanmanin anlami yok bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yevaud Mesaj tarihi: Eylül 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2004 hondanın yeni 4x4 cros motorunu gördünüzmü ? [Bu mesaj yevaud tarafından 18 Eylül 2004 18:05 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmet273 Mesaj tarihi: Eylül 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2004 !!!Hayabusa-Hayabusa-Hayabusa!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AgenTSmitH Mesaj tarihi: Eylül 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2004 http://www.mobile.de/cgi-bin/searchPublic.pl?new=1&bereich=krad&category=1300&sprache=1 Arkadaşım eğer yurtdışı düşünüyorsan bu siteye bak derim. almaca bi site ama anlaması çok kolay sadece boşluklara seçeneklerle sunulmuş özelliklere tıklıyarak aramanı yapabilirsin.Almanyanın en gelişmiş motorlu taşıtlar arama sitesidir. Ayrıca otomobil aramak istiyenler ise www.mobile.de adresinden sol koşede bulunan pkwsuchen kısmına tıklayarak arama yapabilirler..[signature][hline]Use your bullets wisely. you may want to use the last one on yourself. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar