Meov Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2011 Selam, İnternet üzerinden kendimi geliştirebileceğim, çizim tekniklerini öğrenebileceğim bir portal var mı acaba bildiğiniz? biraz özensiz bir soru oldu ama durum öyle değil, şimdiden teşekkürler cevaplarınız için =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Meov Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2011 2 adet e-book buldum şimdilik onlara bakınıyorum =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mal Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2011 yıllardır duruyo bookmarks ta hiç bakmadım ama bu site iyi gibi www.drawspace.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Meov Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2011 güzel duruyor bakayım orayada =) tablet mi alsam diye düşünüyorumda bir süre kağıt kalemle gittikten sonra karar vericem bakalım =) çok teşekkür ederim bu arada. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar