Frantic Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2011 Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2011 Flassh said: Frantic said: kiz tavlamalik, ortam yapmalik basic sol ve ateizm bilgilerini verin arkadasa. hatta evrim de varsa versin biri, baska topic actirtmayin. şu da yalan lan, hep ülkücü gardaşlar götürüyor kızları :( ya ulkuculerin kizlari goturmelerinin nedeni ulkuculuk propagandasi satmasi degil ki, genelde kro oluslari. hadi kro demiyelim de iste biraz daha sert ve maco tipler. solcu&ateist&anti emperyalist muhabbeti, durusuyla bilgisiyle karizma yapmaya calisirken ulkuculuk direk davranis ustunden.
GwindonSurion Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2011 Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2011 seraphiel said: bi de aktivist olursa daha makul. savunduğu görüşler hakkında doktora yapmış ya da yüksek birikimi olan birini arıyorum, bi şeyler sormak istiyorum. ek özelliği sabır ve akıcı anlatım olursa daha da iyi olur. http://img62.imageshack.us/img62/3300/65542306681364380754.jpg
seraphiel Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2011 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2011 yok, adam değilsiniz boşverin. başlığı da siliverin.
roket adam Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2011 Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2011 SeaGle said: hepsi bir arada adam eksik kalmış
Öne çıkan mesajlar