Seele Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2011 Yakin bir zamanda bir misafirim geliyor. Kenidisi astim hastasi. Gecen geldiginde öksüre öksüre tüm apartmani uyutmamisti. Simdi misafirimi gelince nasil rahat ettiririm. Neler yapabilirim. Hani evdeki bütün tozlari yok etmeye calisicam. bunun yaninda varmidir tütsü cart curt, böyle rahat etsin istiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
piyalepiyale Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2011 eter koklat. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2011 ha bide trolliyeceksiniz. sizin basarili olmanizi istiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2011 herşeyi duvaramı asıyormuş hehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
napae Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2011 AHAHHAHA AAAAAAAY İLAHİİİİİ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2011 Halilari kilimleri kaldir bir kenara. Evi iyice havalandir. Koltuklarin kenarlarina kadar elektrik supurgesiyle temizle, silinebilecek her yeri sil. Tutsu ya da etkileyecek kadar kokusu olan seyleri yok et ortaliktan. Agzi kapali hava sizdirmaz buz dolabi poseti gibi seyler kullanabilirsin. Perde en cok toz tutan kaynaklardan biri bu arada. Ayni sekilde onlari da yika ya da bi silkele tozu dokulsun. Esimin kuzeninin astimi var. Surekli ev silen supuren tipler degiliz is sebebiyle fakat evde hali olmadigindan, sadece bir kac ufak kilim oldugundan kiz inanilmaz rahat ediyor bizim evde. Sigara vesaire kullaniyorsan kullanma tabi bi de. Eve sinmistir simdiye, kisi gelene kadar havalanir baya bi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2011 kendisine sorsan? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2011 ayip olur abi o zaman bisi demez adam/kadin zaten, zahmet vermiyim diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2011 ya sey der kusura bakma gecen geldiginde oksurttuk seni baya bilmeden bisiyimi unuttum fln diye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2011 oksurttuk ne abi denir mi oyle azcik durttuk gibi geydirdik gibi oksurttuk denmez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2011 benim yapabilecegim aslinda pek birsey yok. kendisi sigara iciyor, defalarca uyarmama yalvarmama ragmen birakmiyor. Ayrica ilacini almiyor (su agzia sokulup nefes cekilen). Bende en azindan kendi acimdan neler yapabilirim diye düsündüm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cabot Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2011 sigara içiyosa yapcak bişi yok öksürmeye mahkum istediğin kadar sil süpür evi.Bende de astım var sigara içilen ortamda 2 saat kalınca öksürük krizine giriorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2011 sigara ictikten sonra istersen strasfore cikar yinede bi halt olmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2011 öyle demeyin abi evimde rahat etsin istiyorum :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeadSkinMask Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2011 ventolin inhaler al 3-4 tane. evin belirli köşelerine koy. öksürdüğünde daya ağzına 2-3 fıs. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2011 ufo al eve, kavrulsun it. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hao Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2011 astım olmasına rağmen sigara içiyosa hakkaten malmış arkadaşın. bence hiç zahmet etme. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2011 Hem ilacını almıyor hemde sigara içiyorsa darwin girer araya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar