Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Astım hastaligi

Seele

Öne çıkan mesajlar

Yakin bir zamanda bir misafirim geliyor. Kenidisi astim hastasi. Gecen geldiginde öksüre öksüre tüm apartmani uyutmamisti. Simdi misafirimi gelince nasil rahat ettiririm. Neler yapabilirim. Hani evdeki bütün tozlari yok etmeye calisicam. bunun yaninda varmidir tütsü cart curt, böyle rahat etsin istiyorum.
Sosyal ağlarda paylaş

Halilari kilimleri kaldir bir kenara. Evi iyice havalandir. Koltuklarin kenarlarina kadar elektrik supurgesiyle temizle, silinebilecek her yeri sil.

Tutsu ya da etkileyecek kadar kokusu olan seyleri yok et ortaliktan. Agzi kapali hava sizdirmaz buz dolabi poseti gibi seyler kullanabilirsin.

Perde en cok toz tutan kaynaklardan biri bu arada. Ayni sekilde onlari da yika ya da bi silkele tozu dokulsun.

Esimin kuzeninin astimi var. Surekli ev silen supuren tipler degiliz is sebebiyle fakat evde hali olmadigindan, sadece bir kac ufak kilim oldugundan kiz inanilmaz rahat ediyor bizim evde.

Sigara vesaire kullaniyorsan kullanma tabi bi de. Eve sinmistir simdiye, kisi gelene kadar havalanir baya bi.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...