SeaGle Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2011 dasaaa said: biz zengin de olsa bir insanın canına kastedilmesine hoş yaklaşamayız çetin baba. hayatın mücadelesi içinde sertleşse de dışımız, nasırlansa da çalışmaktan ellerimiz, kalbimiz pamuk gibidir! insanlığımızı unutmadık, merhamete yüz çevirmedik. alın terinden ve kavuran güneşten toprak gibi çatlak çatlak olsa da cildimiz yüzümüzü karartmadık, ruhumuzu tertemiz tuttuk biz. cnyücl Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cetintas Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2011 dasaaa said: biz zengin de olsa bir insanın canına kastedilmesine hoş yaklaşamayız çetin baba. hayatın mücadelesi içinde sertleşse de dışımız, nasırlansa da çalışmaktan ellerimiz, kalbimiz pamuk gibidir! insanlığımızı unutmadık, merhamete yüz çevirmedik. alın terinden ve kavuran güneşten toprak gibi çatlak çatlak olsa da cildimiz yüzümüzü karartmadık, ruhumuzu tertemiz tuttuk biz. Yaa,Kadir İnanır'ın bir sahnesi vardı...O geldi gözümün önüne. Bu arada helal kardeşime ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cetintas Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2011 Ulan nasıl içtiyse herif, hiç 29 yaşında kadınla 76 yaşında kadın bir olur mu yaaa? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2011 kızı bombayla beraber havuza atsalardı, bomba suda bozulurdu zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2011 Allaha şükür bomba uzmanları falan okumuş eğitimli çocuklar :P DoruK said: kızı bombayla beraber havuza atsalardı, bomba suda bozulurdu zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2011 Ahaha trolldefuse Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2011 sahte çıkmış, Her family contacted the police, leading to a 10 hour ordeal during which her neighbors were evacuated and bomb technicians called in. The chain was apparently difficult to remove but by midnight they had the device off, and soon discovered that it was a "legitimate"-looking fake. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nedanko Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2011 pardon kilitlenmistim yeni ciktim tripten. bu kizi taniyorum teyzem oluyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2011 Sen bişeye kilitlenme abi sonra forumda arıza çıkıyor.Sana da yük biniyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
0ne Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2011 dasaaa said: napae said: Altın saatim var diye demediğini bırakmadın. :( tam da unutmuştum onu. 0ne'nin ceketi ve napae'nin altın saati.. allaaam sana geliyorum itiraf ediyorum çok kötü değildi -_- ya itiraf ediyorum fakirlikten o ceketi kiralamştım, hemde 2 saatlik, düşünün yani o derece. beni de fakirler kulübünüze üye olarak alırsanız çok sevindirik olurum. Lütfen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2011 gel kardeşim. hoş geldin. yemek olarak umduğunu değil bulduğunu yiyorsun. Sylvester bi bölümde çöp kutusunun kapağına çöpten bulduklarını fransız garson edası ile diziyordu. biz de öle yapıyoruz. haberin olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
0ne Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2011 ok ok aranıza girdigime göre ajanlık çalışmalarına baslayabilirim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar