xlaidehlevar Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2011 haftaya abd den gelirken bavulda imac getirtsem(bana ait tabi) havaalanında bir sorun çıkartır mı bana? yani xray den geçerken falan "dur bilgisayarı çıkar" muhabbeti olur mu yada daaha başka bir sorun vs.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2011 hoca ebatlarından haberin var mı? öküz gibi şeyi bavulda nası getirecen =) kutusunu atarım diyosan, içim acırdı ben olsam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xlaidehlevar Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2011 yok bavula sığıyor onda sıkıntı yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
7thBreath Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2011 bana da bi dslr getirsene :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2011 lcd olansa getirilir ama bavulları aheloyy! diye atıp tuttukları için havaalanında uçaklara genelde, çantadan 2 parça halinde çıkabilir :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xlaidehlevar Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2011 üstüne fragile etiketi yapıştırcam zaten ama başka bir yolu var mı ki aleti türkiyeye getirtmenin,? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2011 kendi kolisinde geldiği zaman işte yeterince korunmuş oluyor. at tut, kırılmıyor. çünkü etrafında korumak için ekipmanlar var. senin öyle bir şansın olmayacak muhtemelen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2011 http://www.youtube.com/watch?v=lWS7Y4pbEbs http://www.youtube.com/watch?v=geeldwbn3jk (:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xlaidehlevar Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2011 fizban said: kendi kolisinde geldiği zaman işte yeterince korunmuş oluyor. at tut, kırılmıyor. çünkü etrafında korumak için ekipmanlar var. senin öyle bir şansın olmayacak muhtemelen. kendi kolisi dediğin kendi kutusu dimi? nasıl yapıcaz bide bu işi almam lazım kesin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mino Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2011 xlaidehlevar said: haftaya abd den gelirken bavulda imac getirtsem(bana ait tabi) havaalanında bir sorun çıkartır mı bana? yani xray den geçerken falan "dur bilgisayarı çıkar" muhabbeti olur mu yada daaha başka bir sorun vs.. Getirmişken Mac Pro getir, aldığına değsin, daha uzun süre götürür hem. Hem genişletilebiliyor. Adam gibi soğutması var hem :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xlaidehlevar Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2011 Mino said: xlaidehlevar said: haftaya abd den gelirken bavulda imac getirtsem(bana ait tabi) havaalanında bir sorun çıkartır mı bana? yani xray den geçerken falan "dur bilgisayarı çıkar" muhabbeti olur mu yada daaha başka bir sorun vs.. Getirmişken Mac Pro getir, aldığına değsin, daha uzun süre götürür hem. Hem genişletilebiliyor. Adam gibi soğutması var hem :) arada dağlar kadar fiyat farkı var ama:) + monutor alıcaksın bide ona Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2011 Mac Pro hayvan bişey ya. xeon işlemcilileri falan var öeh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
riglous Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2011 Kolisiyle getirirsen asıl sorun çıkar. Bavula muntazam olarak koyarsan, kırılmayacak şekilde bir sorun olmaz. Özellikle çevresini kartonla sar. O patpatlarla kapla. Ben 2 yıl kasayı yaz-kış taşıdım, bir şey olmadı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2011 kasayla imac bir degil. ekran en ufak darbede catlar. hele ki havayolu personeline hic dayanmaz. bence hic bu maceraya girme, yoksa elinde 1500 dolarlik bir hurda kalicak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2011 ek: artik cogu havayolu "fragile" damgasi kullanmiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xlaidehlevar Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2011 el bagajı olarak alsam? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2011 boyutunun kurtaracağını hiç sanmıyorum, ama kesin bilgiyi ölçüleri vererek havayolu şirketinden öğrenirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xlaidehlevar Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2011 internette bi yerde yazıyordu biri sokmuş çok rahat ta orda da hasar alma ihtimali var tabi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2011 el bagaji olarak niye hasar alsin. eger ucaga binerken "bagaja koyucaz bunu" diye elinden almazlarsa el bagaji no problem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xlaidehlevar Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2011 bagajı koyucaz bunu diyen adamı tokatlarım orda :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2011 dediğim gibi, ölçülerini tam öğren ve havayolu şirketine sor. hatta ağırlığını da öğren, pek hafif bişey değil. (el bagajı sınırından aşağıdadır kesin de emin ol işte) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fixmen Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2011 THY ile geldiğini düşünürsek ve 27" aldığını düşünürsek; 27" Imac boyutları ve ağırlığı: Height: 20.4 inches (51.7 cm) Width: 25.6 inches (65.0 cm) Depth: 8.15 inches (20.7 cm) Weight: 30.5 pounds (13.8 kg) THY kabin içi limitleri: 23x40x55 cm ve maksimum ağırlığı 8 kg. Gerisi sana kalmış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fixmen Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2011 Bu da 21.5" olanı: Height: 17.75 inches (45.1 cm) Width: 20.8 inches (52.8 cm) Depth: 7.42 inches (18.85 cm) Weight: 20.5 pounds (9.3 kg) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xlaidehlevar Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2011 21.5" alıcam da verdiğin bilgiler ile kabin içi zor gözüküyor. ozaman etrafına kyafet falan ne varsa sarıp güzelce kutusunda valiz içinde taşımak daha iyi gibi bide köpük ve şu patlayan havalı şeylerle de iyi sarsak bişey olmaz heralde? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2011 valla ben bunu getirdim aha. http://www.connectreviews.com/images/antec_ninehundred.jpg at kadar kasa. 1 gün geç geldi o valizim ama. her bir tarafını açıp incelemişler. içinde de kirli kıyafetler vardı sdfs. getirirken de herifler bi yerini azcık ezmişler. kasaya zarar verebildilerse herifler(her ne kadar azcık bişi olsa da) mac pek sağlam kalmayabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar