saplashaman Mesaj tarihi: Mart 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2012 zebanimisin birader? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Mart 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2012 hiç yakıştıramadım ceset yaktırma küller falan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SNA1L Mesaj tarihi: Mart 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2012 müslümanlar şakadan anlamıyo ya hemen sinir fln Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
saplashaman Mesaj tarihi: Mart 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2012 Ben melamet hırkasını Kendim giydim eynime Ar u namus şişesini Taşa çaldım kime ne Gah çıkarım gökyüzüne Seyrederim alemi Gah inerim yeryüzüne Seyreder alem beni Gah giderim medreseye Ders okurum hak için Gah giderim meyhaneye Dem çekerim kime ne Sofular haram demişler Bu aşkın şarabına Ben doldurur ben içerim Günah benim kime ne Ben yitirdim ben ararım Yar benimdir kime ne Gah giderim öz bağıma Gül dererim kime ne Sofular secd'ederler Mescidin mihrabına Benim ol dost eşiğidir Secdegahım kime ne Nesimi'ye sordular ki Yarin ilen hoş musun Hoş olayım olmayayım O yar benim kime ne tamam hadi dağılın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Mart 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2012 saplashaman said: zebanimisin birader? alalal Hz. Muhammed zebani mi? O deyince peygamber ben deyince zebani öyle olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SNA1L Mesaj tarihi: Mart 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2012 nesimi fln vay anasını Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
saplashaman Mesaj tarihi: Mart 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2012 hala anlamadınız lan dimi? ahahahahhahaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Mart 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2012 Ardeth said: saplashaman said: zebanimisin birader? alalal Hz. Muhammed zebani mi? O deyince peygamber ben deyince zebani öyle olsun ardeth hz muhammede zebani demiş taşlıyalım ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Mart 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2012 saplashaman said: hala anlamadınız lan dimi? ahahahahhahaa neyi anlamam gerektiğini bile anlamadım en baştan başlayalım o yüzden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
saplashaman Mesaj tarihi: Mart 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2012 tamam kasma o kadar böyle takılmaya devam et sen boynu bükük dostum:( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SNA1L Mesaj tarihi: Mart 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2012 hiçbişey anlamadım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Mart 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2012 YETER ŞU TOPİCTE GEREKSİZ KONUŞMAYIN TARTIŞMAYIN az konuşma çok foto - vidyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Mart 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2012 alın size şoplanmamış bir keyt optın fotoğrafı daha http://img640.imageshack.us/img640/8986/hoevp.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Mart 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2012 http://www-static.weddingbee.com/wp-content/uploads/2012/01/25/potato.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
saplashaman Mesaj tarihi: Mart 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2012 mulgear6 said: YETER ŞU TOPİCTE GEREKSİZ KONUŞMAYIN TARTIŞMAYIN az konuşma çok foto - vidyo al o zaman zalim dıhla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Mart 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2012 Ardeth said: http://www-static.weddingbee.com/wp-content/uploads/2012/01/25/potato.jpgevet patates de dünyanın en güzel şeyi zaten ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Mart 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2012 saplasaman şunu B)- da koysa tam cetintas ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
saplashaman Mesaj tarihi: Mart 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2012 "Tatar Ramazan" said: saplasaman şunu B)- da koysa tam cetintas ya yok dostum fikirlerimiz tamamen zıt onunla:D ben ki tanıyanlar bilir,serin hikaye ve gerçek karışımı, biraz dinci biraz komünist biraz solak biraz sağlak,kate uptonu eline geçirse çatır çatır sevecek bir adamım neyse devam fotoğraflara bilgi kirliliği yapmayalım:D edit:bu arada islamla anarşizmi bir araya getirme fikrim var duyulursa içeri alırlar boşverin orasını sdsdsdsd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Mart 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2012 daha geçen gün %50 aynı düşünüyoruz tamamen zıt değiliz diyordun . lol. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
saplashaman Mesaj tarihi: Mart 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2012 copry said: daha geçen gün %50 aynı düşünüyoruz tamamen zıt değiliz diyordun . lol. artık düşünmüyoruz dostum,kendini geliştirmek bu olsa gerek. 15 günde bir megapikseli yükselen mobil cihazlar çıkarken haftada bir o cihazları icat eden beyinlerin fikirlerinde değişim olmasına mı şaşırıyorsun merak ediyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Mart 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2012 abovv paticik bir ümmeti-müslim adamı daha yoldan çıkardı! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Mart 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2012 Sereglin said: http://www.youtube.com/watch?v=i8QZkxmCryk a koyulmamış mı? o boyayı süren bi adam var bi de Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Mart 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2012 lan o mayo boyamıydı anannanananananana Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SNA1L Mesaj tarihi: Mart 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2012 "Tatar Ramazan" said: abovv paticik bir ümmeti-müslim adamı daha yoldan çıkardı! lisedeyken bi adam vardı bizim sınıfta adam diyorum hafız olmak için ara vermiş fln lisedeyken askerlik yoklaması gelmişti adamın 4 yıl boyunca bana kitaplar verdi ben ona verdim fln yok yemeklere cagırdı gittin vs enson mezun olurken bi duvara sprey boyayla playboy imam yazmıstı bikaç sene öncede ankarada bi mekanda karşılastık içtik dans ettik fln buda böyle bi anımdır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Mart 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2012 saplashaman said: haftada bir o cihazları icat eden beyinlerin fikirlerinde değişim olmasına mı şaşırıyorsun merak ediyorum senin beynin mi icat ettin o cihazları? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar