Myshkin Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2011 Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2011 Yakında şöyle gezebilir: http://www.youtube.com/watch?v=6YEarMyIAzs&feature=related Şaka yapıyorum bu arada tabi ki ehe he adnan hocaefendimizin yolundayız!
Law Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2011 Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2011 2 yıl kadar önce iş görüşmesine gideceğim bir eleman bunun avukatıymış, adam hakkında biraz araştırma yapmışdım. Arayıp görüşmeyi iptal etmişdim. Hafif bir pişmanlık yok değil hani belki o güzel ortamlarına bende girerdim :P.
dasaaa Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2011 Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2011 Law said: 2 yıldır ağlıyoum :(. hocam ağzı laf yapan etkileyici bi genç arıyorsanız ve iyi maaş, sodexo, aylık akbil + kız varsa ben talibim diyemedin mi? ben mi diyeyim bunları hep ha! BEN Mİ DİYEYİM!!
dasaaa Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2011 Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2011 abi senin adresin ben de vardı sanırım. yola çıktım 30dk ya oradayım
AtlaraFisildayan Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2011 Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2011 http://www.youtube.com/watch?v=RqQz_IWWtPE&feature=player_embedded
Bella Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2011 Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2011 topu salak bunların ya. şu kadar iğrendiğim bi adam yok ıyk.
Llama Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2011 Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2011 Bella said: topu salak bunların ya. şu kadar iğrendiğim bi adam yok ıyk. maşallah maşallahh nereliydin sen
kami Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2011 Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2011 Bella said: sapık herif ya. 0.24deki kaleme dikkat.
barnacle Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2011 Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2011 Bella said: topu salak bunların ya. şu kadar iğrendiğim bi adam yok ıyk. ama daş gibiler :/
Sparkcaster Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2011 Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2011 abi nasıl bir ortam ne çekip programa çıkıyo bunlar
cetintas Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2011 Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2011 Dilimize MOTOR kavramı pek muhterem kıymetli ilim düşün adamı yüce insan sayın Adnan Oktar beyefendi hazretleri sayesinde olmuştur şeklinde bir hatırlatma yaparsam pek muhterem kıymetli ilim düşün adamı yüce insan sayın Adnan Oktar beyefendi hazretlerine saygısızlık etmiş olmam umarım sanırsam galiba?
Öne çıkan mesajlar