Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Sağlam Konnektör lazım

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Kısacası bilgisayar masamın arkasına ulaşım pek zahmetli ve her seherinde eğil yamuş kafayı duavara yasla tek gözle usb girişin yerini bul sonra hopğarlor çıkış hangisiydi giriş hangisiydi falan uğraşmaktan gına geldi.
Aslında gereken şey çok basit üzerinde power ve ekran hariç diğer bütün girişleri barındıran bir konnektor var mı?
MAsamın üzerinde duracak ben cihazları direk ona takıcam ordan arkasından kablolar PCnin arıkasındaki yerlerine girecekler.
Mesaj tarihi:
Zor bişi de değil aslında yani üzerinde 6 tane usb giriş çıkışı olacak sonra 6 tane microfon ve hoparlör girişi çıkışı olacak bu kadar. Yani elektrik müğhendisi olmaya gerek yok ama bulamıyorum nette böyle bir cihaz. Ne olarak aramak lazım fikri olan varmı arama yaparken?
Mesaj tarihi:
Ve cidden zor bişi degil estetik bile olmasına gerek yok yani external HDler boyutunda olsa iki tarafında girişleri olsa bi tarafına cihazlara diğer tarafı kablolar ile PCye taksak negzel olur be.
PCyi salona taşıcam ama geri taşıyacağım zamanki angaryadan üşeniyorum resmen.
Mesaj tarihi:
Selam,

Ben ucubik bir tasarımla kendime ahşaptan kasa yaptım; daha küçük ve hafif oldu. Ayrıca anakartın çıkışını da bana doğru koydum; oturduğum yerden sök tak yapabiliyorum. Version 1.0 biraz kaba ama v2.0 için kafamda daha net fikirler oluştu :P

Saygılar.
Mesaj tarihi:
Selam,

Bu seferkini metal yapmayı planlıyorum. Yakınımda güzel bir de lazerci buldum. Ahşap olan limon kasasından bozma "şey" için 2 ay uğraştım; insan zaman bulmakta zorlanıyor :D İşimi fazlasıyla gördü ama.

Saygılar.
Mesaj tarihi:
Abso bu istediğini yaptılar ve zengin oluyolar şu anda :D Daha doğrusu paralarına para katıyo şerefsizler. Aradığın anahtar kelime: Thunderbolt ya da diğer adıyla Lightpeak. Tek kablo üzerinden USB3 HD görüntü ses mes ne varsa aktarılabiliyo. Temelde PCI-x arayüzü dışarı taşımak bu aslında. Sony yeni Vaio Z serisinde bunu kullanıyo, yeni Macbooklarda bu bağlantı var. Tabii çok yeni daha. Harici ekran kartı olaylarına bile yol açabilir deniyo bu teknoloci için.
Mesaj tarihi:
aquila said:

absonun istedigi oyle bisey degil abi, kasanin arkasindaki girislere uzatmali ara gecis istiyo.

lan anlatırken o kadar gaza gelmiştim sdfgdsfg

ben de hepsini tek kabloyla halledecen diyorum işte =) uzatmayla öne getir veya ön panel hedesiyle kullan o hedeyi, ohş diyorum.
Mesaj tarihi:
Yeni topik açmıyım burdan sorayım. Ankarada söyle yer seviyesinde gibi oturarak oyun oynatabilecek koltuk minder vb şey nerde satılyor bilen varmı? Salano PCyi tasıyacağımda.
  • Yeni Oluştur...