Spidee Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2011 Bir tanıdığım yarın mülakata girecekmiş de Yeditepe Gastronomi'de, acaba mülakatlarda ne tip sorular soruluyor, bilen, okuyan veya bu mülakata daha önce girmiş olan birileri var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2011 adamın biri vardı galiba ordan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2011 yetenek sınavını kazandıktan soraki mulakat dimi kazandıktan derken sınava giridkten sora işte sdfs niye gastronomi.amacın ne.inanıo musun becericeğine gibi şeyler soruolarDI sora noldu bilmiyorum sdfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pasta Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2011 pattes soyduruyolardır napcaklar ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2011 1)ders programına baksın,göreceğin dersleri bilior musun fln diye soruyorlar. 2)burs almasanda gelebilir misin diye soruyorlar,tabikide hayır desin. 3)senin bize sormak isteyeceğin bişi var mı diye sormuslardı bana,bunada akıllı bir cevap bulsun. bu kadaraını hatırlıyabildim,3 yıl oldu fln sanırım ben gireli bide hazırlıklı olsun,mülakata 3-4 kişi değil 10 kişi geliyorlar,karşında bi dolu insan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2011 7) kolayı fondipleyip geğirmeden ne kadar durabilirsin? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2011 neden gastronot olmak istiyorsunuz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spidee Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2011 Teşekkür ederim bilgiler için, ilettim kendisine yazdıklarınızı =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2011 Sparkcaster said: neden gastronot olmak istiyorsunuz asdfgsadf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sexdrugsrocknroll Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2011 Sparkcaster said: neden gastronot olmak istiyorsunuz :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar