Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Digiturk hakkında

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Kasım 2010'da telsat yayından türksat yayına geçiş yaptırdım. Çanağın yönü değişti bir sürü uğraştık falan daha az para veririm diye ancak o gün bugündür, ntv trt1 ntvspor cnbc-e gibi kanalları izleyemiyorum.. Ne yaptıysam olmadı aylardır bu kanalları karasal yayından takip etmek zorunda kalıyorum. Onca kez aramama rağmen digiturk bana yardım etmedi. Kasım ayında sözleşmem bitiyor ve ben yine üyeliğimi iptal ettirmekle tehdit ederek bu işimi yaptırabileceğimi biliyorum ancak bunun dışında bir çözüm yolu olmamalı illa yumurta gelince bi tarafa iş yapmasın şu adamlar ya...
Mesaj tarihi:
bizim otelde 5 tane çanak var, bi rüzgarlı gün oluyo, ayar kaçabiliyor, böyle ntv ve cnbc ilk giden kanallar zaten. digerleri çekmeye devam ediyor.
Mesaj tarihi:
Uydu alıcısında iki türlü bölüm var birincisi digiturk ikincisi kullanıcının manuel kanal listesi. Digiturk bölümüne kanal ekleyemiyoruz orası otomatik sıralanıyor ve ben ne kadar fabrika ayarı yapsam da uydu alıcısını stand by konumuna getirsem de işe yaramadı. Manuel bölümden ise trt 1 ve diğer kanalları ekleyebilmeme rağmen ntv, ntvspor, cnbc-e gibi kanalları ekleyemiyorum.
Mesaj tarihi:
Kanal listesini güncelledim çıkmadı, aradım digiturkü uydu alıcısını stand by konumunda bekletin dediler onuda yaptım yine çıkmadı. En son çare çanak yönünü düzgün ayarlamaya çalışcam o aleti satın almaktansa mahallede 50 tane çanakçı var gidip birine söyleyeyim gelip ayarlasınlar çanak yönünü yada digiturkü mü çağırsam sizin yüzünüzden bozukmuş gelin yapın diye.
Mesaj tarihi:
turksata geçtiğin zaman çanak yönü degişmedi mi ?

bende digiturku turksattan izliyorum.normal digiye geçmem gerekirse çanak yerinin degişmesi gerekiyor
Mesaj tarihi:
@param

Telsatta eko spor pakedini kullanıyordum bütün lig maçlarını izliyordum ve 54 lira para kesiyorlardı benden. İnternetten araştırıp baktım Şampiyonlar pakedi diye birşey yapmışlar 54 yerine 39 vereceğim dandik anadolu maçlarını çıkarıyorlar paketten yalnızca 5 büyükler (bursa-beşiktaş-fenerbahçe-galatasaray-trabzon) takımlarını izliyorsun 39 lira para veriyosun. Bu hizmeti de telsatta alamıyorsun türksat olman lazım bende türksata geçme talebinde bulundum benden para istediler o zaman iptal edelim digiturkü dedim o zaman sözleşmem sona ermişti ondan dolayı bunlarda korktular beni kaybetmemek için ücret almadan türksata geçirip şampiyonlar pakedine üye yaptılar. tabi lig bitince ben 39 lira vermemek için başka formül buldum ligin bitmesine 2 hafta kala falan tarifemi değiştirmek istediğimi söyledim daha küçük hangi paket var dedim onlarda anadolu kulüpleri var dediler sadece 1 anadolü kulübü maçını izliyosun aylık 12.99 ödüyosun bende sivas olsun şampiyonluk maçını izleyelim dedim ve lig bittiğinden beri 12.99 ödüyorum lig başlasın yine düşünürüz bir paket :P
Mesaj tarihi:
@red

türksata geçtiğim gün adam kanal ayarları olurken, dedi televizyonu elleme böyle kendi kendine kanal arasın en sonunda kendi bitince otomatik bir kanala geçiş yapar öyle izlersin dedi bende ellemedim doğal olarak. çanak yönüm telsattı türksata çevirdi adam.
  • Yeni Oluştur...