pisst Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2011 Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2011 Gene uzucem sizi ama 0.50 0.75 astigmatima lens kullanmak istiyorum fakat kuruluk, alerji, enfeksiyon, keratokonus(kornea incelmesi) olma ihtimali fazlami? Tecrubesi olan varsa ayrintili paylasabilirmi? Sadece disarda kullanmak icin evde kullanmam.
pisst Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2011 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2011 ne kadar zamandir kullaniyorsunuz? gozu rahatsiz falan ediyormu?
Dartanian Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2011 Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2011 Neyse hadi açıkça söyleyim. Ben günlük lens kullanıyorum yani sabah takıyorum akşama falan çıkartıyorum(lensimin ömrü 1 ay).Eğer onla yatarsam kuruluk yaptığından ötürü batma yapıyor.16 saatten fazla takılı kalırsa batıyo kısacası. Kornea incelmesine bişey demiyeceğim bişey olmaz ama. Eğer lensin suyunu belli aralıklarla değiştirir ve takıp çıkartırken de ellerini yıkarsan hiç bişey olmaz. 2senedir kullanıyorum.
pisst Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2011 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2011 Suyunu iste ne kadar surede degistirmem gerek. mesala disari ciktim gezdim atiyorum bir yerde toz toprak. o zaman ne olacak iste? doktor test yapiyormu lens vermeden once? uygun olup olmadigina dair? sorun olup oladiginindan eminmisiniz doktra gittinizmi belirli araliklarla?
Dartanian Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2011 Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2011 Toz toprağı nasıl yapıcaksın anlamadım? Gözüne toz toprak kaçınca mı? Eğer anladığım gibiyse toz toprak sıkışınca bazen batma yapar ve çıkarıp takman gerekir solisyon temizliyo zaten. Ben solisyonun içine bakıyorum ve temiz gözüküyosa değiştirmiyorum, kıl toz toprak varsa içinde döküp yeni solisyon koyuyorum.Belli bi süresi yok. Muayne olmadım
senko Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2011 Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2011 suyunu lensi her kutusuna koyarken degistirmen lazim evet doktor seciyor lensini, her lens her goze uymuyor capi farkli yapisi farkli bol bol gidiyorum goz doktoruna bi sorun olsa soylerlerdi su an bende gunluk kullaniyorum, hatta sadece disari cikarken kullaniyorum genelde.
Dartanian Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2011 Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2011 Senko bayaa pimpirik kullanmışsın ya ben o kadar pimpriik kullanmıyorum. He lensin çapını falan doktor söylüyo onu unuttum söylemeyi.
pisst Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2011 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2011 iste solusyonu hep yanimda nasil tasiyacam :S sizin hangi cesit lens bide. benim astigmatli olacak onun ne farki var?
Dartanian Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2011 Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2011 Benimki de astigmatlı evet daha pahalı göz numaralarım farklı olduğu için 2 ayrı paket alıyorum 6 aylık oluyo haliyle. 200tl civarı bi rakam.
pisst Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2011 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2011 normali ne kadar astigmatlisi ne kadar? yurtdisindayim bide :S ha bide 1 ayda kac tae 1 aylik var pakette? yoksa disari cikarken gozlugumu cikartam ic lenste kullanmayayim sdfsdf. 0.75 en fazlasi sdfsdf. EDIT : bide en iyi marka hangisi. yurtdisindayim her marka bulabilirim. bi bakam fiyatina ne kadarmis.
pisst Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2011 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2011 la en iyi hangi markaaaaaa... yurtdisindayim hepsii bulurum buyuk ihtimal. haci senin gozler ne derece bide astigmatli olan?
roket adam Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2011 Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2011 bilader lens için doktora gidecen doktora... gözlük alır gibi alınmıyo bu ölçüm mölçüm yapıyorlla.
senko Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2011 Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2011 abi en iyi marka olmuyor iste gidiyorsun goz doktoruna bazisi uymuyor gozune bazisi uyuyor uyanlar icinden anca iyisini secersin. ben 7 farkli marka denediydim mesela 7.si tuttuydu.
Dartanian Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2011 Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2011 Abi abartmayın ya çapı için yapılıyo. bi de astigmatlı numaralarım 0.50 az olmuştu benim :D senin de öyle olur sdf
SeaGle Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2011 Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2011 Lens dedin mi canon nikon pentax falan, öyle tamron falan geçiceniz o işleri. ekiekieki
pisst Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2011 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2011 sdfsdf 0.50 az olursa benim 0 a iner goz sdfsdfsdf.
pisst Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2011 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2011 SeaGle said: Lens dedin mi canon nikon pentax falan, öyle tamron falan geçiceniz o işleri. ekiekieki (td)
Fistan Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2011 Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2011 ben 1.50 miyop + 1,50 x 2 astigmata hiçbişi kullanmıyorum
fede Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2011 Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2011 http://video.stumbleupon.com/#p=eqhaxp7dsw
pisst Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2011 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2011 abi rahat ediyorumda gozlugu taktinmi psikolojim bozuluyor. atiyorum 200 metreden at gibi rus kizi geliyor gozluk yoksa ben onu tam net goremiyorum :( EDIT : sizin astgmat hic ilerledimi. ilerlemiyor diyorlar. gozlukle ilerleme arasinda bir baglanti varmi?
Öne çıkan mesajlar